Hányinger, derékfájás, étvágytalanság, vagy éppen éhségérzet! Lehet hogy baba? Már második napja hányok a kávé miatt! tesztem negativ!
Szia!
Nézd,két dolgot írnék,és előre kérlek hogy ne haragudj rám.
1.Én is voltam így,méghozzá méhen kívüli babával,de akkor a mensi után!!!!!(nem előtt) megmaradt és erősödött a cicifájásom,és majd a duplájára nőtt,pedig alapjáraton sem kicsi.Rá 10 napra derült ki hogy terhes vok,a többit már pár hónapja ide leírtam.
2.Sajna ha csak a hónap végére várod,és a teszted nega volt,akkor nem vagy babás,PÉ-d most volt a napokban,vagy lesz.Én inkább azt mondanám(és tényleg ne haragudj),de túl görcsösen akarod a babát,és ezért produkálsz álterhes tüneteket.Amikor a 3.babánkkal is elvetéltem,ilyen tüneteim voltak,mert bemagyaráztam magamnak,hogy terhes vagyok,pedig nem is voltam az.Aztán észhez tértem,és a tüneteim megszűntek.Még egy dolog.Petefészek ciszta is okozhat efféle tüneteket,sztem nem ártana,ha megnézetnéd magad.Sok sikert.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!