Ha babát szeretnék az nagy gond ha maszatolni szoktam mensi előtt?
Figyelt kérdés
valaki azt írja hogy baj mert sárgatest hiányra utal,de vannak akik írják hogy ez jelzi a mensit mint nekem is.2012. máj. 29. 10:16
1/5 anonim válasza:
Attól függ mennyi napon keresztül maszatolsz mensi előtt. 1-2 nap még belefér attól több már tényleg hormonproblémára utal!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. máj. 29. 10:39
3/5 anonim válasza:
Nàlam is ez a helyzet, csak annyi különbsèggel, hogy nekem volt egy kis maszat a 21-22-23. napon is. Meg a 25. naptòl, ès 28-29. napon meg megjön.
Èn abban a hitben voltam, hogy ez nem gond, nem is jött össze sokàig a baba. Aztàn kiderült, hogy egyetlen eltèrès van a hormoneredményemben: a prolaktin ici-picit magasabb. Erre elkezdtem bromocriptint szedni, ès rögtön az első hónapban el is múlt a maszatolàs.
Hogy baba mikor jön, azt mèg nem tudom, de remèlem a problèma megszüntetèsével hamarosan!
4/5 A kérdező kommentje:
remélem minnél hamarabb! :) köszi a választ
2012. máj. 29. 10:58
5/5 anonim válasza:
Én is "maszatoltam", ahogy írod.Ettől még "elsőre" teherbe estem.Viszont szednem kellett gyogyit, mert a sárgatest tényleg nem olyan volt, mint kellett volna...de minden ok.Szerintem említsd meg a dokidnak, az a biztos.
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!