Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a alacsony a a höm akkor...

Ha a alacsony a a höm akkor kell probálkozni?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, ezt így szerintem elég nehéz megmondani. Ha régóta hőmérőzöl, akkor magadnak biztos látod, hogy hogyan alakul a peteérés környékén a hő. Van akinek tényleg leeseik előtte, de pl. nekem nem. vagy nem mindig. Ha csak most állsz neki méregetni, akkor kell egy kis idő, míg kitapasztalod, mi mit jelent, mert mindenkinél máshogy alakul a hőm. görbe.

Én azt csinálom, hogy használok ovutesztet is. ez alapján látom mikor lesz a peteérés, majd pedig a hőm visszaigazolja, hogy megtörtént (azzal, hogy magasabbra emelkedik mint az előtte lévő 6 napon volt)

ez szerintem jó módszer, bár még nem vagyok kismama. illetve ki tudja...

2008. ápr. 25. 07:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Peteérésnél 0.5 fokkal megemelkedik a hőmérséklet.Ekkor kell próbálkozni!
2008. ápr. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!