Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez nem a szokásos "megtartsam-...

Ez nem a szokásos "megtartsam-e" kérdés?

Figyelt kérdés

Nem 16 éves vagyok és nem olyan sztori, hogy nem védekeztem, becsúszott, anyáék besegítenek, stb...

27 éves vagyok, nincsenek nagyszülők, 2 gyerekem van, stabil házasságom, saját házunk, autónk, nem élünk jól, de megélünk tisztességesen. 4 és 2 éves, egészséges gyerekeink vannak, problémamentes terhesség és szülés, én is egészséges vagyok. Védekezünk. De...A lakásunk fullon van, elköltözni nem tudunk és nem is akarunk. Nagyon sok munkámban van, hogy visszanyertem az alakom, és nem kevés pénzemben is van az új ruhatáram, sikerült végre sínre tenni a jövőmet is, suliba járok, nemsokára vége, lehet végre karrierem, talán kiszakadok valahára az itthonlétből, kicsit megint önmagam lehetnék, vége lassan az örökös éjjeli keléseknek, a férjem sokat dolgozik, ő is ki volt már készülve a babázással járó nemalvástól, megbeszéltük, hogy nem kell több gyerek. Eladtam minden babacuccot, minden kicsi és nagy dolgot, az összes terhesruhát, mindent.

Lehet, hogy terhes vagyok...késik pár napja, még nem tudtam elmenni tesztért, mert betegek a gyerekek, a férjem meg nem sejti mi van...és először magamban akarok mindent tisztázni, mert ismerem magam, tudom, hogy rám lesz írva, mit gondolok, amikor elmondom, mi újság, és át szeretném előtte rágni magamban.

Őszintén, szerintetek ilyen helyzetben bevállaljam-e (ha van egyáltalán) a babát, vagy vetessem el?

2012. máj. 29. 09:09
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

?????

2012. máj. 29. 16:52
 22/40 anonim ***** válasza:
én látom a csíkot..
2012. máj. 29. 16:55
 23/40 anonim ***** válasza:

Holnap ismételd meg!Nekem is így indult.Hajnalba csináltuk meg,de vissza is tettük s visszafeküdtünk aludni.Valahogy pár óra múlva mikor felébredtünk újra megnéztem s mint egy szellemcsík.Ilyen volt.

Mikor kellett volna megjönnie?

Ma már a legkisebb is 29 hónapos eleven imádnivaló fiúcska.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 29. 16:55
 24/40 anonim ***** válasza:
most mit érzel? ugyanazt?
2012. máj. 29. 16:56
 25/40 A kérdező kommentje:
élőben sokkal vékonyabb, mint a tesztcsík, mint egy ceruzás vonal. én hülye nem néztem meg, ott van-e a vonal mikor még nem pisiltem le...
2012. máj. 29. 16:56
 26/40 anonim ***** válasza:
igen,nekem is ilyen volt,én korán teszteltem,25.napon. akármit is érzel most,mindenképp beszélj a férjeddel őszintén. de csak vele! mármint velünk is de családot ne vond be semmiképp
2012. máj. 29. 16:57
 27/40 anonim ***** válasza:

Ez pedig baba.

Most is így érzel?Áhhh ez borzalmas lehet.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 29. 16:58
 28/40 A kérdező kommentje:
fizikailag vagy lelkileg? Lelkileg azt, hogy nem lettem okosabb, de veszek egy másikat, és ma éjjel se alszom. semmit nem érzek, mintha csak másnak a tesztje lenne. Fizikailag pedig valami kis vérzésem van, maszatolós, kb fél órája, és görcsöl a hasam, mint egész hétvégén. Nem tudom.
2012. máj. 29. 16:58
 29/40 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt a tesztet, használtam is, de a nevére már nem emléxem, de rá van írva, hogy egy bizonyos idő után átválthat pozitivban, ami nálam meg is történt fél óra után. Akkor nem voltam terhes.

Nekem a legegyértelműbben a rossmannban kapható teszcsík mutatta, asszem 299 ft volt (fél éve).

Ha görcsölsz meg maszatolsz akkor este, vagy holnap meg fog jönni szerintem.

2012. máj. 29. 17:16
 30/40 A kérdező kommentje:
mindenképpen tezstelek még. Ez Be Sure, 7 perces a fotó.
2012. máj. 29. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!