Szokásos PMS erősebben, vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Május 3-án jött meg utoljára, 11-12-13-án voltunk együtt megszakítással (azóta nem). A ciklusaim 26 naposak. Általában mensi előtt 13-14 nappal egy, másfél napig alhasi fájdalmaim vannak, ez most is 17-én este, 18-án délelőtt között így volt. Tegnap óta iszonyatos mellfeszülésem van, és időnként napközben émelygek, ami eddig is szokott lenni, most mintha erősebben érezném, mint legutóbb pl.
Nagyon stresszes vagyok mostanában, és állítólag ez felerősíti a tüneteket, de szerintetek?
Az igazság az, hogy még nem tervezünk babát...
2012. máj. 22. 21:04
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Azt írod, hogy mensi előtt 13-14 nappal alhasi fájdalmaid vannak, ez valószínüleg az ovuláció. Ez most 17-18-án volt, úgyhogy akkor lehetett peteérésed. És azóta még nem telt el annyi idő, hogy megérezd, na meg a 13-i utolsó együttléttel így nem is esélyes. Még ha esetleg mégis korábban volt pé-d, akkor is korainak tartom a hányingert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!