Szombat óta fájdogál, szurkál a mellem. Hol erősebben, hol gyengébben. Néha érzek melegséget is. Babát szeretnénk. Ez lehet a terhesség jele, ha csak az egyik mellemben érzem?
Figyelt kérdés
Tegnap már éreztem a másik mellem is, de elenyésző az elsőhöz képest...Megyek dokihoz, de csak 2 hét múlva kaptam időpontot. Addig megőrülök, nehogy más, komolyabb bajom legyen... Volt ilyen veletek is??2008. jan. 31. 10:27
1/5 anonim válasza:
Szia!Szerintem vegyél egy tesztet ha már közel jársz a menstruációdhoz!Biztosat akkor fogsz tudni.Nem jó ha beleéled magad valamibe,majd kiderül,hogy mégsem!Sok sikert!!!:)
2/5 anonim válasza:
Akkor ne gomdoljak rosszra? Nagyon szeretném már a babát, volt egy vetélésem,nem szeretném ha emellé még más bajom is lenne....
3/5 anonim válasza:
Szia, nyugi ne idegeskedj, ne gondolj mindjárt rosszra,várd meg a mensid vagy ha tudsz menj el a dokidhoz és megtudod mi a gond,tudod az elme nagy úr...
4/5 anonim válasza:
Szia!Én 29 évesen estem teherbe.Addig nem szerettem volna babát,csak az utolsó egy évben gondoltam rá.Szedtem a gyógyszert is még sokáig,mert a nyár végére terveztük a teherbeesést.Nekem is voltak ilyen tüneteim.Az egyik mellem rendszeresen fájt.A doki mindent rendben talált.Nem tudta,hogy tervben van a pici.Azt mondta,hogy a szervezet jelzi,hogy idelye lenne egy babának.Produkáltam is néha tüneteket,mert ugyan még nyár végéig vártunk,de akkor is nagyon vágytunk a picire.Tudatosan is és tudatalatt is!Hajlamosak vagyunk ilyesmire.Szerintem ne izgulj,lehet nálad is tudatalatt produkálja a szervezeted!:)
5/5 anonim válasza:
Én az előző válaszolóhoz hasonlóan szintén produkálom ezeket a tüneteket, csak kb. 5 éve. Most mióta élesben akciózunk, sokkal erősebbek ezek a tünetek. Még a menstruációm is megváltozott: erősebb, foszlányos. Szóval a te szervezeted is készül, lehet, hogy még kell 1-2 hónap. Ne aggódj, nem kell minden kis apró fájdalomtól megijedni. Van akinek annyira fáj a melle menstruációkor is, hogy majd leszakad, van akinél csak terhességkor jelentkezik először. Szerintem teljesen normális dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!