Hogy kell kinéznie peteéréskor a "folyásnak "vagy minek mondjam? Nem vagyok ezzel tisztában és babát szeretnék .
Figyelt kérdés
Nekem nemrég ilyen világos sárgás valami folyt ki és sok.azt hittem megjött mert olyan érzés volt,bár még nincs itt az ideje.2012. máj. 27. 10:32
1/6 anonim válasza:
Szia! Nézd meg ezt az oldalt, sok egyéb kérdésre is választ ad.
2/6 anonim válasza:
Nyúlós, nyálkás, átlátszó, színtelen és kicsit más szaga van, mint normálisan, de alig érezhető.
De egyébként számomra mndig teljesen érthetetlen, hogy hogy lehet az, hogy valaki a gyerektervezés előtt még nem fedezte fel, hogy mikor milyen a folyása (most ez azokra nme vonatkozik nyilván, akiknek alig van, vagy nincs)...
3/6 A kérdező kommentje:
Hát képzeld hogy számomra is teljesen érthetetlen mert már voltam terhes és soha nem láttam még átlátszó nyúlós valamit pedig MINDENNAP HASZNÁLOK TISZTASÁGI BETÉTET .!!!!!!!vagy talán nem vettem észre.
2012. máj. 28. 09:29
4/6 anonim válasza:
Akkor neked lehet, hogy peteéréskor nem ilyen. De ezt tényle csak te tudhatod, hiába mondunk itt neked valamit, hogy hogyan kell knéznie, amikor minden nő annyira különbözik. Azt szerettem volna csak mondani, hogy NEKED kell megfigyelned a tested és akkor észre fogod venni a változást. Én leírtam, hogy nekem milyen, az is teljesen normális és az is, ha neked nem ilyen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed ,az az igazság hogy nekem mindennap van egy minimális folyásom nemtudom mitől de van ezért kérdeztem hogy hogy kell kinéznie a folyásnak ha peteérés van.. az eddigi válaszokat nagyon köszönöm .
2012. máj. 28. 11:41
6/6 anonim válasza:
Normális, hogy van minden nap folyásod, ez a szervezet öntisztító mechanizmusa, szóval így tisztul a hüvelyed kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!