Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt tudom, h peteéréskor a...

Azt tudom, h peteéréskor a legnagyobb az esélye a teherbe esésnek. De peteérésen kívül is teherbe lehet esni a két menzesz között bármikor?

Figyelt kérdés
Átlagosan hány fokot kell esni a hőnek peteéréskor?Nekem ebben a hónapban a legalacsonyabb hőm 36.1 volt,azóta 36.2 és 36.4 között mozog.Lehet h a 36.1-nél volt peteérésem?
2012. máj. 8. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Csak peteéréskor lehet teherbeesni!

Olyan van,hogy peteérés előtt vagytok együtt mondjuk két nappal, addig a hímivarsejtek várakoznak az ovuig.

Nem az esés feltétlenül a lényeg, hanem,hogy utána felmenjen a hő és fent is maradjon!

2012. máj. 8. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor lehet teherbe esni, ha van érett petesejt.

Rendszeres ciklusnál ált. azonos napon van mindig az ovu, de gyakorlatilag bármi (stressz, gyógyszere, betegség, hízás-fogyás stb.) eltolhatja, előrébb hozhatja. Ezen kívül lehet spontán peteérés is.

Ezért van az, hogy gyakorlatilag nincs olyan nap a ciklusban, mikor azt lehet mondani, hogy ha akkor szexel az ember, akkor nem eshet teherbe.

2012. máj. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!