Nem túl korai még ekkor gyermeket tervezni?
Hát szép kis barátnő vagy! Itt beszéled ki a "legjobb" barátnőd, mert nem mered a szemébe mondani hogy Te másképp gondolkodsz.
Szerintem egyáltalán nem korai, ha most szülne 24 évesen akkor sem lenne az.
Én 35 évesen szültem, ahogy más is írta előtte át kellett esnem magzatvízvételen, ami után hetekig görcsöltem. A szülés is nagyon nehéz volt, ezek és a korom miatt sem vállalok több babát. Olyan jó lett volna 10 évvel ezelőtt szülni.
Reméljük hogy a 33-35 éves korodra tervezett baba egyből összejön majd és nem kell még rá +10 évet várnod. 30 felett nem könnyű a teherbeesés és annyi energiád sem lesz már a babára mint húszon évesen.
Szóval szerintem Te gondolod rosszul és nem a barátnőd!
Énis azt írtam, hogy teljesen természetes, hogyha valaki 29 éves korára gyereket tervez DE azért nem kell átesni a ló túloldalára, mert nagyon sok olyan anyukát ismerek, akik később szültek és mégis teljesen problémamentes volt a terhességük és a szülésük is. Szerintem is kicsit késő eleve 35 éves korra tervezni a gyereket, de 35 éves korig még nem sokkal nagyob a kockázat és a másik, hogy a kérdező is nagyon fiatal még, lehet, hogy jövőre szerelmes lesz és 3 év múlva pedig már anyuka :)
Én egyébként 22 éves koromig úgy gondoltam, hogy SOHA nem szeretnék gyereket, utána sokáig úgy, hogy majd egyszer, de még nagyon soká. Most 27 éves vagyok és már tervbe van véve :) Ezért is mondom, hogy nem kell rémtörténeteket írogatni itt, mert azért egyrész nem dől össze a világ, ha valaki 30 felett szül, másrészt meg ki tudja, hogy mit hoz a jövő, lehet, hogy végül a a barátnő fog később szülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!