Szedem az elevitet már 1-1,5 honapja az lehetséges hogy hiztam töle és erösödtem? És okozhat puffadást?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 13:56
1/7 anonim válasza:
Én még csak pár hete szedem, de nem hiszem hogy hízok tőle! azt mondják, hogy aki hajlamos rá ott előfordul a hízás! Székrekedést mondanak még mellékhatásnak, de nálam mondjuk eddig sem volt rendszeres, tehát én nem vettem észre "semmit"! Sok sikert a babához, mert gondolom ezért kezdted el szedni...
2/7 anonim válasza:
nem konkrétan az elevittől hízól.ha hajlamos vagy a hízásra akkor bármilyen vitamin okozhat hízást / ha nagyobb lesz tőle az étvágyad /
mensivel hogy állsz?mert a puffadás a terhesség jele lehet :D
és székrekedésed se az elevittől lesz, sajna a terhességgel jár.
sok sikert
3/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen ezért de én nagyon puffadt vagyok de nemtudom hogy elevittöl -e vagy mitöl?
Köszi aranyos vagy :DD!
2008. ápr. 24. 14:06
4/7 A kérdező kommentje:
27.dik napra jött meg és csak 1 napig tartott de az is kevés volt! Eddig nem hiztam elég vékony vagyok 60 kg.
Szerinted? Csináltam már 2 tesztet és mindegyik negativ lett:((!
2008. ápr. 24. 14:08
5/7 anonim válasza:
Igen, okozhat puffadást, és étvágy növekedést is.Én az első babámmal már az első hónapokban hiztam vagy 5 kilót, a dokim helyette javasolt mást, és utánna már nem híztam annyira.
6/7 A kérdező kommentje:
És az lehetséges hogy 1,5 honap alatt kihiztam már 2 nacimat is az elevittöl pedig többet nem eszek mint eddig!
2008. ápr. 24. 17:18
7/7 anonim válasza:
ha nem eszel többet , nem hízól.önmagában semmilyen vitamin nem hízlal, csak étvágyat csinál, amitől eszel és akkor hízhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!