6-7-8-án lehetett peteérésem, és akcióztunk is! Azóta mindennap alhasi szurkálást érzek, puffadást, és néha érzem a bal petefészkemnél, hogy puffadt (nem szoktam ilyesmiket érezni azelőtt), de nem akarom beképzelni sem. Mikor tesztelhetek?
Szia.
Előttem szólóhoz csatizom,annyit fűznék hozzá,hogy a pesterzsébeti TEsco Megaparkban lévő Alma Patikában a Clearblue csak 1500 forint.Ezt csak azért írom,mert ha baba lesz,ott minden fillér számít.:)
Viszont egy észrevétel:MInt már írtam is ide,én Clearblue-val teszteltem,és még jóval mensikimaradás után sem mutatta a babát,csak a 7.héten.Viszont a Gabriel már kimaradás napján is halványan de pozitív volt.PEdig állítólag a Clearblue nagyobb érzékenységű.:(
Tesztelni,ha jól számolom,és 20.-ia környékén kéne megjönnie a mensidnek,akkor kimaradás után 4-5 nappal tesztelj az a fix,tehát kb.2 hét múlva.A hasszurka,és egyebek jó tünetek,de még korai lenne elhamarkodott következtetéseket levonni.Nyugalom,és türelem.:) Szorítok.Lizy
Sziasztok! Gabrielt én gyógyszertárban kaptam.
A kérdezőnek: Mindenképp várd meg hogy késik-e és utána tesztelj! Van akinek még pár napos késéssel is negatív a tesztje!
Szorítok
Egy új válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!