Kivetek a petevezetekemet teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
sziasztok nemreg monta meg a doki hogy a mutet soran kivetek a bal petevezetekemet , kivagyok keszulve , keresgetek a neten de mindenhol csupa roszat irnak , nagyon szeretnek babat ,szerintetek nagyon akadajoz a terhesegben ? elore is koszonom a segicseget .2012. máj. 25. 18:34
1/12 anonim válasza:
Elvileg, ha a másik megvan, akkor nincs akadálya, csak kicsit csökkent az esélye. Azért ne legyél elkeseredve, teljesen nincs veszve minden akkorsem, ha természetesen nem megy!
2/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod job hirt szeretem volna halani de ez van en nemertem korulotem mindenki egesegesen szul meg teherbe esik ... nagyon elvagyok keseredve ... adoki meg aszt monta : hat kozel jovoben lehet ,,, de mit ertet ez alat ? en nemertek semit minden rosz velem tortenik meg mostanaba...
2012. máj. 25. 18:43
3/12 anonim válasza:
Ismerősöm is járt így, kivették az egyiket. Azóta 2 gyereke van. Viszont kicsit csiszold a helyesírásodat, mert már fáj.
4/12 A kérdező kommentje:
slovak vagyok bocs...
2012. máj. 25. 18:54
5/12 A kérdező kommentje:
de azert kosz
2012. máj. 25. 18:54
6/12 anonim válasza:
Akkor oké:) Bocs, nem tudtam, hogy nem anyanyelved. Ismerősömnek méhen kívüli terhessége volt, azért vették ki. Aggódott is rendesen, de mondom, 2 gyerek is jött egymás után.
7/12 A kérdező kommentje:
koszonom a megertesedet ...probalok minel erthetoen irni ... es szeretnem megkerdezni nemtudod menyi idobe telet mig az elso babajat varta ... nagy segicseg lene ez szamomra
2012. máj. 25. 20:02
8/12 anonim válasza:
Szia, nekem tavaly vették ki méhen kívüli terhesség miatt. M reggel pozitívat teszteltem :)
Pedig nekem az az oldali petefészkem az aktívabb, amelyik oldalon nincs vezeték.
Simán lehet gyerek így is, csak esetleg egy kicsit lassabban, de ha szerencsédvan, rögtön össze is jöhet.
9/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod remelem egeseges es boldog kisbabat fogol vilagra hozni nagyon drukolok...
2012. máj. 25. 20:11
10/12 anonim válasza:
Hugomnak decemberben vettek ki es most 16 hetes terhes, tehat ra 2-3 honapra mar sikerult neki. Az o orvosa azt mondta, hogy ilyen esetben nem felvaltva mukodik a ket oldal ( mint egyebkent normal esetben), hanem a szervezet erzi a valtozast es minden honapban az az oldali petefeszek fog mukodni, ahol van petevezeto is. Szoval nem 50% os lett az eselye, hanem 80-90. Es valoban hamar osszejott neki. O ovaria comp nevu homeos bogyot kapott a peteeres elosegitesere es egy masik homeosat az atjarhatosagra. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!