Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetes terhes vagyok es nagy...

6 hetes terhes vagyok es nagy dilemmaban. Nagyon szeretnem ezt a babat,27 eves vagyok, tartsam meg szerintetek?

Figyelt kérdés
A problema az hogy voltam meg egy fiuval a baratomon kivul es a gyerek valoszinuleg az ove...A parommal megtarthatnam a masik fiut nem erdekli, de nem tudnam vele felneveltetni mas gyereket. ti ebben a helyzetben mit csinalnatok??
2012. máj. 25. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én kb most azonnal beszélnék a párommal, így még lenne pár hét, hogy megnyugodjanak a kedélyek és a döntés tudatában gondolhasd végig, hogy mi legyen a baba sorsa. Én inkább nem mondok olyat, hogy hogyan kéne döntened, én ezzel kezdeném, ez biztos.
2012. máj. 25. 18:34
 12/20 anonim ***** válasza:

Szereted mostani párodat egyáltalán ha megcsaltad?Vagy csak arra kellene,hogy felnevelje veled a gyereket.Gondolj bele neked,hogy esne fordított esetben?

16hkm

2012. máj. 25. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Neveld fel...Szüksége van rád és az életre!!!!!!!!
2012. máj. 25. 22:27
 14/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat, sokat segitett. Sajnos nem tartom meg, bar a szivem megszakad, de ez tanulsag volt nekem egy eletre...
2012. máj. 26. 11:25
 15/20 A kérdező kommentje:
A baratommal pedig szakitotta, mert egyertelmu hogy nem o az igazi ha ez megtortenhetett....
2012. máj. 26. 11:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Igazán sajnálom a történteket, sok erőt kívánok a továbbiakhoz!
2012. máj. 26. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:
5%
Ne vetesd el a babát! Soha többé nem leszel boldog! Kisgyerekkel is találsz majd párt magadnak, fiatal vagy! Ne vedd el az életét, mert örökre lelki nyomorék leszel! Képzeld magad elé, ahogy megszületik és a karodban tartod, ahogy először néztek egymásra! Ő csak Benned bízhat, és már él, dobog a szíve, ott bújik bent, a biztonságos anyaméhben. Ne oltsd ki az életét! Szeresd! Kérlek!
2012. máj. 26. 14:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Tegnap 17:08! Gratulálhatsz magadnak. Milyen érzés?
2012. máj. 26. 14:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyidős vagyok és én semmiképpen nem vetetnék el gyereket. A pasit nem, de ezt valószínűleg egész életedben bánni fogod, ha megteszed!!!!
2012. máj. 26. 16:12
 20/20 anonim ***** válasza:
A lehető legjobb döntést hoztad
2012. máj. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!