6 hetes terhes vagyok es nagy dilemmaban. Nagyon szeretnem ezt a babat,27 eves vagyok, tartsam meg szerintetek?
Hát elég nagy dilemma az biztos...
Ebben neked kell döntened, de az biztos hogy joga van a barátodnak megtudnia hogy nem az övé, és akkor majd eldöntheted hogy mi lesz.
Tarts meg a babát, és vallj színt a párodnak. Ha belemegy, csináltassatok majd apasági tesztet. Ha elhagy, akkor felneveled egyedül, vagy a jövőbeli új pároddal.
Ne a babácskát büntessed (halállal), és ne is a párodat egy ennyire durva hazugsággal.
Csak bátran! Más is túlélt már ilyet. Hozd ki a lehető legjobbat a baklövésből, amit elkövettél.
Aha... mert "babácskának" biztos nagyon tuti élete lesz, ha a kérdezőt elhagyja a párja (jogosan, akár övé a gyerek, akár nem - ugyanis a kérdező megcsalta...). Lehet, hogy éhezni fog, lehet, hogy az olcsó, ámde rossz minőségű ételek miatt elhízott lesz, az apja hiánya miatt önbizalomhiányos esetleg viselkedészavaros, esetleg kifog majd valami kevésbé jóindulatú mostohát... soroljam? Egyedül nem könnyű ám családot fenntartani, a kisgyermekes anyukákért nem kapkodnak a facér pasik, lesz neki egy örökké güriző, örökké fáradt és ezért türelmetlen anyja, aki soha nincs otthon.
Azért ez ennél bonyolultabb kérdés.
Én sem vagyok híve az abortusznak, de annak sem, hogy boldogtalan és nélkülöző gyerekeket neveljünk fel, csak azért, hogy éljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!