Lehetek terhes akkor ha csak 1,5 hónapja hagytam abba a gyógyszert de azóta sem jött meg?
Figyelt kérdés
bizom benne igen de vajon mi a valószinü?2008. ápr. 24. 12:29
1/6 anonim válasza:
igen lehetsz de miért nem veszel egy tesztet most azonnal
SZORÍTOK nektek majd ird meg hogy sikerület-e
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én is 1,5 honapja hagytam abba a gyógyszert és nekem ugy jött meg hogy csak 1 délitánra de akkor is kevés volt!
Tegnap voltam nögyógyásznál és azt mondta hogy lehet hogy terhes vagyok de azért várjuk meg a következö mensit!! :DD
3/6 anonim válasza:
lehetsz :D
én amikor abbahagytam a gyógyszert a következő mensi helyett a baba jött
sok sikert
4/6 anonim válasza:
Én februárba hagytam abba a gyógyszert, márciusba kettő teszt pozítivat mutatott, aztán pár napra rá negatív lett. Elhalt. Utána másfél nap mensi. Most meg két hete meg kellett volna jönnie, teszt negatív, voltam dokinál, azt mondta nincs peteérésem. Remélem neked nem ez van. Adott gyógyszert, hogy legyen. Két napja szedem, de feszül a hasam alja. Tegnap meg egész nap hányinger. Ha nem lettem volan dokinál azt mondanám, hogy babám van...
5/6 anonim válasza:
Én januárban hagytam abba, azóta nincs mensim. Viszont egy halvány 2. csíkom már van, majd 1 hét múlva újra tesztelek. :)
Sok sikert! És tényleg nagyon kavar az a fránya tabi... ://
6/6 anonim válasza:
Szia! Én is januárban hagytam abba a gyógyszert nekem van mensim rendesen, bár inkább 30-32 napos a ciklusom. Sajna még nem tudom hogy sikerült-e a baba, majd vasárnap csinálok egy tesztet, ha addig nem jön meg, az már a 34.napom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!