Ha így néz ki a jóstesztem, az mit jelent szerintetek? Képpel
Figyelt kérdés
3 napja pozitív reggel. Este mindig negatív(fele a kontrollcsíknak)
Utalhat terhességre? Ha igen, érdemes már tesztelni? Elraktam a reggeli pisit, hátha.:D
2012. máj. 25. 07:36
21/25 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy még ennél erősebb lehet az ovu teszted. De azért csinálhatsz, ha megnyugtat. Ha nem halványodik, akkor még mindig ott a nagy esély!
De szerintem két nap múlva csinálj egy újabb terhességi tesztet. Akkor már erősebbnek kellene lennie a csíknak, ha tényleg van baba!!!
22/25 anonim válasza:
Szia, én mintha látnék főleg az első képeden, de lehet csak azt látom- mert tudom hogy hol kell lenni a második csíknak! Élőben biztosan jobban látod, kívánom hogy 2 nap múlva erősebb lesz!
23/25 anonim válasza:
Ha 45 naposak a ciklusaid, akkor bőven van még időd.
Ha majd eltelt a 45 nap, akkor lesz biztosabb.
Szorítok!
31hkm
24/25 A kérdező kommentje:
Igen,csak egy honapja szedek mastodynon-t,hogy rövidebb ciklusaim legyenek...ezért nem tudom,h használt-e..
2012. máj. 25. 12:46
25/25 anonim válasza:
Most végül csináltál terhességi tesztet?
Nagyon várjuk az eredményt!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!