Miért ilyen erős a 8. dpo-n a jóstesztem?
Néztem több kérdést is evvel kapcsolatban, 17. körül nem várom, és a 8. dpo-n vagyok, van olyan akinek még csak nem is látszott a 2. csík. Remélem, hogy baba van a dologban, majd holnap is csinálok még, és ha erősödik, akkor az elvileg jó.
De ha nem baba miatt van, akkor valamilyen szintem magas, vagy valami nem működik jól? Vagy miért lehet? Lehet, hogy buta kérdés, csak kiváncsi vagyok:) vagy 8 nappal a peteérés után még nem lehet a baba miatt?
És ha délután is csinálok egyet, akkor kideríthetem, hogy az Lh szintet jelezte vagy a Hcg-t?
Mert ugye azt reggeli pisiből végeztem. És ha délutániból is lenne egy(világosabb, vagy sötétebb), akkor az kikövetkeztethető? :)
Délután 4-5 között a legmagasabb az LH szint. Ha most erősebb lesz a csík, mint reggel, akkor az LH lesz.
Ha ittál az elmúlt 2 órában, akkor inkább várj egy kicsit, mert a folyadék felhigítja az eredményt.
Remélem segítettem.
K.
Szia!
Csináltam most is egyet, nem ittam már régóta.
Alig látszik a 2. csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!