Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha így néz ki a jóstesztem,...

Ha így néz ki a jóstesztem, az mit jelent szerintetek? Képpel

Figyelt kérdés

3 napja pozitív reggel. Este mindig negatív(fele a kontrollcsíknak)

Utalhat terhességre? Ha igen, érdemes már tesztelni? Elraktam a reggeli pisit, hátha.:D

2012. máj. 25. 07:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem jó jel, mert napról napra erősödött is. Persze ez csak jósteszt, nem olyan megbízható, de sanszos, hogy baba van. Én is várom a teszt eredményét! Drukk!
2012. máj. 25. 08:49
 12/25 anonim ***** válasza:
NAGYON VÁRJUK AZ EREDMÉNYT :D
2012. máj. 25. 09:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Kezdek igen nagyon kiváncsi lenni! :)
2012. máj. 25. 09:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Megcsináltam. Nem láttam rajta semmit, ezért szétszedtem a tesztet. (kis műanyag ablakos). Én nagyon-nagyon halványan látok ott valamit. Volt már ilyen halvány előző ciklusban, akkor erősödött, baba lett. (az más kérdés, hogy nem maradt meg..)

Éppen töltöm a telefonom, pár perc és lefotózom, bár az az igazság, félek, hogy képen még nem lesz látható. De azért megpróbálom!:)

2012. máj. 25. 09:10
 15/25 anonim ***** válasza:
Ok, várjuk!
2012. máj. 25. 09:28
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem tudom..Élőben látok ott valamit halványan. Kicsit színe is van.

De képen talán csak a legjobb szeműek látnak valamit..

Nem tudom...

[link]

[link]

2012. máj. 25. 09:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Én ezen most még semmit nem látok
2012. máj. 25. 09:45
 18/25 anonim ***** válasza:

Sajnos nem látok semmit rajta :(

De úgy érzem, hogy a szokásos ciklus-hosszadhoz képest még nagyon korai tesztelni.

Úgy gondolom, hogy 2 nap múlva ez a teszt már pozitív lehet!!!!

2012. máj. 25. 09:45
 19/25 anonim ***** válasza:
illetve nem ez a teszt, hanem egy másik terhes teszt :)
2012. máj. 25. 09:46
 20/25 A kérdező kommentje:

Igazatok van, tényleg nem látni. Csak tudom, hogy amikor tényleg nem volt baba, nem volt ilyen halvány valami sem, amit most én látok.

Ha holnap az ovuteszt nem erősödik, akkor tuti nincs baba? Vagy nem is kell nyilván örök időkig erősödnie..Vagy hogy van ez?

2012. máj. 25. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!