Ha így néz ki a jóstesztem, az mit jelent szerintetek? Képpel
3 napja pozitív reggel. Este mindig negatív(fele a kontrollcsíknak)
Utalhat terhességre? Ha igen, érdemes már tesztelni? Elraktam a reggeli pisit, hátha.:D
Megcsináltam. Nem láttam rajta semmit, ezért szétszedtem a tesztet. (kis műanyag ablakos). Én nagyon-nagyon halványan látok ott valamit. Volt már ilyen halvány előző ciklusban, akkor erősödött, baba lett. (az más kérdés, hogy nem maradt meg..)
Éppen töltöm a telefonom, pár perc és lefotózom, bár az az igazság, félek, hogy képen még nem lesz látható. De azért megpróbálom!:)
Sajnos nem látok semmit rajta :(
De úgy érzem, hogy a szokásos ciklus-hosszadhoz képest még nagyon korai tesztelni.
Úgy gondolom, hogy 2 nap múlva ez a teszt már pozitív lehet!!!!
Igazatok van, tényleg nem látni. Csak tudom, hogy amikor tényleg nem volt baba, nem volt ilyen halvány valami sem, amit most én látok.
Ha holnap az ovuteszt nem erősödik, akkor tuti nincs baba? Vagy nem is kell nyilván örök időkig erősödnie..Vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!