A mai ovulációs teszt pozitív?
Figyelt kérdés
A képen a legalsó a ma készült teszt,de nem tudom eldönteni, hogy ez most pozitív-e.
2012. máj. 24. 17:47
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy látszik itt csak hülye, értelmetlen kérdést érdemes feltenni, arra garantáltan jön válasz.
2012. máj. 24. 20:15
2/9 anonim válasza:
Szerintem abszolút pozitív és furcsa, hogy napokon át az!!
Nekem inkább halvány szokott lenni, majd 1x ilyen erős, majd ismét halvány. Így hogyan tudod, hogy mikor ovulálsz??
3/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem amit írtál. Az, hogy erősödik a csík annak a jele, hogy növekedik az LH szint, én legalábbis így tudom. Az miért lenne baj??? Nem akkor pozitív, ha egyforma erős, vagy erősebb a teszt csík???
2012. máj. 24. 20:48
4/9 anonim válasza:
szerintem ez pozitiv kapd el apát:-)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi :)))
2012. máj. 24. 21:21
6/9 anonim válasza:
Pontosan ilyenek voltak az én LH tesztjeim is :)
Hajrá :)
7/9 anonim válasza:
na mi újság, összejött a baba??:)
8/9 A kérdező kommentje:
Még nem sajnos :( Május végén elmentem azért nőgyógyászhoz, hogy volt-e peteérés (mert korábban nem volt) és megerősítette h volt. Progeszteront is néztek, az 55 nmol/l lett, amitől elájult az orvos hogy milyen jó. Remélem hamarosan sikerül :)))
2012. júl. 23. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!