Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mai ovulációs teszt pozitív?

A mai ovulációs teszt pozitív?

Figyelt kérdés

A képen a legalsó a ma készült teszt,de nem tudom eldönteni, hogy ez most pozitív-e.

[link]

2012. máj. 24. 17:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Úgy látszik itt csak hülye, értelmetlen kérdést érdemes feltenni, arra garantáltan jön válasz.
2012. máj. 24. 20:15
 2/9 anonim válasza:

Szerintem abszolút pozitív és furcsa, hogy napokon át az!!

Nekem inkább halvány szokott lenni, majd 1x ilyen erős, majd ismét halvány. Így hogyan tudod, hogy mikor ovulálsz??

2012. máj. 24. 20:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem amit írtál. Az, hogy erősödik a csík annak a jele, hogy növekedik az LH szint, én legalábbis így tudom. Az miért lenne baj??? Nem akkor pozitív, ha egyforma erős, vagy erősebb a teszt csík???
2012. máj. 24. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez pozitiv kapd el apát:-)
2012. máj. 24. 20:57
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi :)))
2012. máj. 24. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Pontosan ilyenek voltak az én LH tesztjeim is :)

Hajrá :)

2012. máj. 25. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
na mi újság, összejött a baba??:)
2012. júl. 22. 15:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Még nem sajnos :( Május végén elmentem azért nőgyógyászhoz, hogy volt-e peteérés (mert korábban nem volt) és megerősítette h volt. Progeszteront is néztek, az 55 nmol/l lett, amitől elájult az orvos hogy milyen jó. Remélem hamarosan sikerül :)))
2012. júl. 23. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
hajra hajra, szurkolok!!;)
2012. júl. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!