Akinek volt hogy dolgozta fel hogy elhalt a magzat?
Szerintem ez senkinek nem megy könnyen. A nagynéném a saját hülyesége miatt vetélt el, ami után alig tudott teherbe esni, a sok próbálkozásba egészen belefásultak.
Anyu mesélte, hogy az első babája elment és rossz volt nagyon, de aztán mind a hárman könnyen összejöttünk és szívós babák voltunk, mert mindhármunkkal elesett és egészségesen megszülettünk.
Szerintem gondolj arra, milyen jó lesz babázni, ösztönözd a tested szép gondolatokkal:) Remélem hamarosan babázhatsz!
Arra kell gondolnod, nem volt egészséges, ezért ment el. Így jobb neki is és neked is. És próbáld meg elengedni, ha még eddig nem sikerült.
Ezután arra gondolj, hogy egészséges babád fog születni a közeledő terhességedből.
Hát ezt nagyon nehéz feldolgozni,én 3-szor vetéltem el 1 év alatt,rengeteg cisztám volt azok sajnos kilökték a babát,ma 1 hónapja volt lapar műtétem és tegnapra nem várom és nem is jön :D Nekem ez ad erőt,hogy talán most,holnap vagy szombaton tesztelek is,ha most is sikerült akkor talán megmarad a baba így a műtét után!
Ne visszafele nézz,hogy mi volt,csak ellőre,hogy biztosan sikerülni fog,én drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!