Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek elhalt a magzat...

Volt akinek elhalt a magzat és eltávolították? Mikor lehet újra próbálkozni? Nehezebben lehet ez után teherbe esni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 20. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
A missed ab után attól függően hogy minden rendben van -e, és mekkora volt a terhesség kb. a 2 mensi után már lehet próbálkozni. Addig pihentetni kell a méhed, a méhszájad hogy biztosan minden rendben legyen. Egyébként ált. vénás altatásban végzik, max. a tágítás kellemetlen, de adnak görcsoldót. Ez is csak akkor, ha 24 órával előtte kezdenek tágítani. Ha miután eleltattak csinálják, akkor nem érzel semmit, utánna sem, max. tompa hasfájást. De egy hétig illik utánna otthon pihenni!!! Sokat feküdni, ilyesmi. Szerintem nincs összefüggés, utánna is jöhet rögtön a baba, és van hogy sokat kell várni rá, az ismerettségi körömben már mindkettőre volt példa. Bízz benne hogy gyorsan sikerül -ha azt szeretnéd. És sajnálom:(
2012. máj. 20. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem volt 2 missed ab.-m,mindkettő a 9.hét környékén.Az első 2006.jan-ban történt,kivártuk a 3 hónapot,áprilisban már pozitív volt a tesztem,pedig nem görcsöltünk nagyon rá,úgy voltunk vele,ha jönni akar,akkor várjuk szeretettel.Most 5 és fél éves a nagylányom.A másik pedig tavaly május elején volt,utána megszakítással voltunk együtt a párommal,és láss csodát,július elején pozi volt a tesztem:-)A kicsi lánykám most 9 hetes,teljesen egészséges,terhesség alatt is rendben volt minden,4050 grammal született a 39.héten.Szerintem missed.ab,vetélés után sokkal hamarabb teherbe lehet esni,mert a méhfalról eltávolítják a méhnyálkahártyát,ami frissül,és könnyebben be tudja fogadni a megtermékenyített petesejtet. Remélem,ha ti is úgy akarjátok,mielőbb összejön a baba!!!Üdv.Tamy
2012. máj. 20. 12:38
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat és remélem a kivárás után nekünk is minél hamarabb sikerülni fog.Pénteken volt az eltávolítás!Sajnos
2012. máj. 20. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!