Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most őszintén! Hányan vagytok...

Most őszintén! Hányan vagytok akik igy csinálták és baba lett belőle?

Figyelt kérdés

Elterveztétek,hogy babát szeretnétek,de nem görcsöltetek,rá,nem szedtetek semmit,nem hőmérőztetek,nem teszteltetek nem néztétek mikor van ovu.Egyszerűen a sorsra bíztátok és ahogy esik úgy puffan elven szexeltetek.

Mikor sikerült a baba?Hanyadik hónapban?

2012. máj. 24. 17:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5.hónapban sikerült.
2012. máj. 24. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Férjem júniusban megkérdezte, mi lenne, ha lenne egy babánk? Megbeszéltük, de én még óvatos voltam... igazából havi egy alkalommal nem védekeztünk, a többinél igen. Szeptemberben fogant a fiunk, tehát a 4. nem védekezős alkalommal.

Nem görcsöltem, nem szedtem semmit, azt sem tudtam mi az az ovu teszt (ma sem tudom), fogalmam nem volt, hogy a hőm változik és az nekem jó, teszteket sem vettem, csak már október elején mikor késett a mensim.

2012. máj. 24. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:
én mind a 3 gyerkőcömmel így voltam elsőre összejöttek:)
2012. máj. 25. 07:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálam az első azonnal, az első védekezés nélküli hónapban megfogant. A második úgy, hogy amikor úgy gondoltuk, jó lene egy kistesó,hogy ne legyen nagy köztük a korkülönbség, akkor neki is kezdtünk, és ő a 2. próbálkozós hónapban lett. (Akkor volt 1 éves a nagyobbik.)
2012. máj. 25. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Mind két gyerkőcöm elsőre összejött így. Most görcsölök 7 éve :( Nem is sikerül :(
2012. máj. 25. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Eldöntöttük aug.-ba, hogy babát szeretnénk. Abba hónapba és szeptemberbe megjött és terhes lettem. Azóta már 22 hós a kislányunk.
2012. máj. 25. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:

én nem szedtem semmit és nem is terveztük ahogy mondtad Egyszerűen a sorsra bíztátok és ahogy esik úgy puffan elven szexeltetek. 11én szexeltünk 14 én meg is fogant :)

2 éves kisfiú anyukája

2012. máj. 25. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!