Bobi8989 kérdése:

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Nekem az lenne a kérdésem hogy május 7-én jött meg a menstruációm ,és a barátom május 19-én és 22-én is belém ment el.És ugye bár pont akkor volt peteérésem.Tegnap óta pedig elégé érzékeny a mellem.Meddig várjak az első teszttel?Válaszotokat előre is köszönöm.
2012. máj. 24. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg késik a menszid. Utána tesztelj reggeli első pisiből.
2012. máj. 24. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak nehéz addig várni..De köszönöm :)
2012. máj. 24. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem vigyáztatok, akkor könnyen lehet.
2012. máj. 24. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Előző. Ha ennyire nem vigyáznak? Az eszedbe sem jut, hogy talán pont az a cél, hogy sikerüljön a baba? Igaz erről nem írt semmit, de a kérdés alapján nem úgy tűnik, mintha nem örülne neki.
2012. máj. 24. 14:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy tervben volt már a baba,de ha az leszek annak mind a ketten örülni fogunk.:)Menstruáció előtt akkor semmi féleképen nem érdemes csinálnom tesztet?
2012. máj. 24. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel védekeztetek eddig, kedves kérdező?
2012. máj. 24. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát menzesz esedékessége előtt esetleg 1-2 nappal, de nem árt ha megvárod, megjön-e. Előtte nem nagyon érdemes, mert csak azután mutatható ki, ha már megtörtént a beágyazódás, az pedig a fogantatást követően kb. 7-10 nap múlva következik be.
2012. máj. 24. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogadni mernék, hogy semmivel. Minek az? Jöhet a sokadik baba is...
2012. máj. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!