Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ápr 22-én volt az utolsó mensi. 3 nappal ez elött csináltam tesztet negativ lett nem fájt a mellem sem. A mai napon érzem hogy kicsit érzékenyebb lenne a mellem lehet még is babám lesz?2012. máj. 24. 09:40
1/2 anonim válasza:
Mikor kellett volna megjönnie? Lehet, csak késik egy picit, ne aggódd túl, mert elkezdesz pszichés alapon terhes-tüneteket produkálni. Nekem is volt már ilyen, szerintem csak hamarosan meg fog jönni, annak az előjele is lehet. Holnap vagy holnapután reggel az első vizelettel csinálj még egy tesztet, de szerintem addigra megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!