Segítenétek?
Figyelt kérdés
A legutolsò vérzésem első napja , àprilis 4.-e , àltalàban pàr napot szokott késni. 3 tesztem pozitìv lett, ìgy akkor kb 7 hetes terhes lennék? Holnap megyek orvoshoz!2012. máj. 24. 13:20
1/5 anonim válasza:
Ha 3 teszt is pozitív, akkor valószínű hogy terhes vagy.
2/5 anonim válasza:
Igen, 7 hetes és 1 napos terhes vagy ma.
Holnap már mehetsz dokihoz, ilyenkor már szokott szívhang is lenni, és már látni egy kis maszatot. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Vàlaszadò! Rosszùl kérdeztem! Arra lennék kívàncsi,h hàny hetes terhes vagyok!
2012. máj. 24. 13:26
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves Màsodik! Köszönöm a vàlaszt! :)
2012. máj. 24. 13:27
5/5 anonim válasza:
Elméletben 7+1 hetes vagy, de magamból kiindulva ne vedd készpénznek! - nekem ápr.5-én volt az utolsó mensim, múlt hét pénteken még semmi sem látszott az uh-on , valószínű a ciklus végén sikerült a baba... írod, hogy neked is szokott késni, tehát nem pontosak a ciklusaid , szóval ne ijedj meg, ha esetleg még nem lesz szívhangja a babónak! Gratulálok! - én majd csak 2 hét múlva megyek vissza dokihoz, addig marad a bizonytalanság :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!