Okosan terhességi hetet számolni tudó babák anyui segí tenétek? Most akkor hány hetesen is született a lányom?
Az első terhességemnél 2008, július 9.én volt az utolsó menzim 30 napos a ciklus, a lányom koraszülött volt, 2009 március 12.én született, a dokik akkor 34 hetesnek számoltak, de mikor a kicsi megszületett 2350g-al azt mondták, hogy olyan 33 hetesnek felel meg. A gyereknek semmi baja nem volt azon kívül, hogy nyelt egy kis magzatvizet és tüdőgyulladásban volt 4 napig, de a 8. napon hazaküldtek minket. Semmi lemaradása semmi baja nem volt Hála Istennek, nem kellett torna mert a mozgásában a társait is megelőzte.
Most is kismami vagyok és a az utsó menzim július 6.án volt 29 napos a ciklus. A kalkulátor szerint 11hetes és 0 napos vagyok. A doki a 7.héten pont annyi hetet mondott a méret alapján is amennyit a gép számol.
kíváncsiságból beírtam az előző terhességemet is és a gép úgy dobja, hogy a lányom 35hetesen és 1 naposan született. Most akkor hogy is van ez?
előző
én 2009. március 8-án szültem, akkora voltam kiírva, utolsó mensim 2008. június 01-én volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!