Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Okosan terhességi hetet...

Okosan terhességi hetet számolni tudó babák anyui segí tenétek? Most akkor hány hetesen is született a lányom?

Figyelt kérdés

Az első terhességemnél 2008, július 9.én volt az utolsó menzim 30 napos a ciklus, a lányom koraszülött volt, 2009 március 12.én született, a dokik akkor 34 hetesnek számoltak, de mikor a kicsi megszületett 2350g-al azt mondták, hogy olyan 33 hetesnek felel meg. A gyereknek semmi baja nem volt azon kívül, hogy nyelt egy kis magzatvizet és tüdőgyulladásban volt 4 napig, de a 8. napon hazaküldtek minket. Semmi lemaradása semmi baja nem volt Hála Istennek, nem kellett torna mert a mozgásában a társait is megelőzte.

Most is kismami vagyok és a az utsó menzim július 6.án volt 29 napos a ciklus. A kalkulátor szerint 11hetes és 0 napos vagyok. A doki a 7.héten pont annyi hetet mondott a méret alapján is amennyit a gép számol.

kíváncsiságból beírtam az előző terhességemet is és a gép úgy dobja, hogy a lányom 35hetesen és 1 naposan született. Most akkor hogy is van ez?

2011. szept. 20. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Az, hogy a súlya hány hetesnek felelt meg, igazán nem számít, hiszen a baba méreteit a 12. terhességi hét után már az öröklött tulajdonságok határozzák meg. Az, hogy a dokid 34 hetesnek számolta, a gép meg 35+ 1-nek, nem akkora eltérés, csupán 2 nap. Mivel a pontos megtermékenyülés napját gondolom, nem tudod, így soha nem lehet pontosan számolgatni (és fölösleges is).
2011. szept. 20. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Így van, az első babád 32-33b hetesen született. Most pedig holnap leszel 11 hetes számold ki a naptárban!
2011. szept. 20. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
az elsőnek április 16-án kellett volna születnie, vagyis 35 napp születt hamarvbb, ami 5 hetet jelent.
2011. szept. 20. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
78%

előző

én 2009. március 8-án szültem, akkora voltam kiírva, utolsó mensim 2008. június 01-én volt

2011. szept. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!