Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » . úgy szeretnénk 3-dik babát...

. úgy szeretnénk 3-dik babát de még a pici 2, éves de van egy nagyobb fiam ő 11-éves. Várom a véleményt akinek több gyermeke van. Ti mit tenétek?

Figyelt kérdés
érdekel ki mit gondol,hogy 3-dik baba Úgyszeretnénk 3-dik babát!A pici 2-éves a nagyobik 12-éves nem tudom,hogy milyen érzés az egyok kicsi? a másik pici?Tehát ugyan úgy van idő mindenre mikor csak ketten voltak ha esetleg a picit pelenkázod akkor a 2-éves nem akkor sir,hogy éhes szomjas vagyok ??Mert így nem érzem a nagyfiú kész kis kamasz így több időm van a picire senki nem féltékenykedik jól elvannak.Félek nehogy túlválaljam magam,már nem nagyon akarok várni nem vagyok már mai csirke!
2011. júl. 6. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Mondatot mindég NAGY betűvel kezdünk!
2011. júl. 6. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:

A 2 éves már 3 éves lesz mire a pici megszületne!

Ha az anyagiak megengedik,ha ti a férjeddel úgy szeretnétek

akkor vállalj!Meglehet mindent oldani,szervezés kérdése!

Sok szerncsét hozzá!Mi 4en vagyunk tesók,jól elvoltunk,ma már mindenki a saját útját járja!Csak nekünk az anyagiakkal volt sokszor gond....

2011. júl. 6. 10:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké akkor.Úgy szeretnénk Érdekel ki mit gondol Úriset siettem bocsi.Szia Zsuzsa
2011. júl. 6. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk télre úgy alakul a "felállás", hogy lesz egy négy évesem, egy két évesem, és egy újszülöttem! :-)

Amikor a második született, akkor az első nagyon jól reagált, és nagyon büszkén segített az egyszerűbb feladatok elvégzésénél, két éves létére.

Úgy gondolom, most sem lesz ez másképp.

Én is azért "halmoztam egymásra" a gyerekeket, mert én sem vagyok már mai csirke :-D

Neked talán sokkal könnyebb is lenne, lévén nagyobbak a különbségek. Én, a magam részéről biztatlak!! :-)

2011. júl. 6. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem 5éves és 11hónapos.A nagy sokat segít,most mégis szeretnék kis korkülönbséggel 3.at:) jó lenne,ha a picik együtt tudnának majd játszani,a nagynak sokszor nehéz ez a korkülönbség mivel nem tudnak együtt tenni-venni...nekem könnyebb a nagy korkülönbség,de a gyerekeknek a kicsi a jó.Legalábbis kis korukban.Szerintem vállalj minél előbb,ha az anyagiak engedik.

Első válaszolónak üzenem: ez nem nyelvtanóra,muszáj volt kötekednie...válaszolni persze azt nem!?

2011. júl. 6. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!