Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kis "katonák" minden esetben...

A kis "katonák" minden esetben 2-3 napig életképesek?

Figyelt kérdés
Vagy van,hogy nem?

2012. máj. 24. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
24 óra ...inkább az átlagos. mi is kétnaponta vagyunk együtt vagy ha úgy tartja kedvünk naponta
2012. máj. 24. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Egészséges spermák igen, 2-3 napig is életképesek...és ahhoz jó minőségü sperma kerüljön be, 2-3 naponta elég is együtt lennetek..:)
2012. máj. 24. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Akár 5-7 napig is életképes LEHET. De nem mindenkinél!!! Szóval elég változó lehet 1 és 7 nap között egyénenként változhat.

(Nálunk legutóbb 5 napot simán kibírtak, mert PÉ előtt 5 nappal voltunk együtt... És most 37 hetes kismami vagyok. :) )

2012. máj. 24. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is peteérés előtt 4 nappal voltunk együtt, és 25 hetes vagyok, kislány lesz :)
2012. máj. 24. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor ha ma vagy holnap lesz peteérésem és mi tegnapelőtt és tegnap voltunk együtt akkor van rá esély,hogy megfoganjon a bébi?
2012. máj. 24. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Pistus te nem vagy valami együtt érző!:)

És bár lelettél pontozva,de van igazság a soraidban!

De hidd el,amikor egy nő kisbabát szeretne olyan dolgokat is megtesz ami jobb esetben egy hatalmas nagy baromságnak tűnik!A spermium a minden napos "ürüléstől" hígul,rosszabb minőségű lesz és ez is nehezíti a megtermékenyülést!Sőt van hogy a nő nyákja öli a spermiumokat,úgymond immunis lesz rá!

Első körben én is ki vagyok akadva ettől a "hogy lettem anya?..hát vártuk hogy apád spermája meg anyád petéje rendesen megérjen" elképzelt párbeszédtől,de egy idő után lehet épp ez segít hogy lehessen majd egyszer belőle az a valaki akinek ezt így elmondhatod!

A kérdésre felelve:Vannak extra esetek amikor 5 napig is életképes a sperma,de a 2-3 nap a legreálisabb!Persze ez nem mind az x millióra érvényes!Ha nem régóta próbálkoztok akkor legyetek akkor együtt amikor jól esik,ha már régóta akkor 2 naponta próbálkozzatok!

Sok sikert!

2012. máj. 24. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!