Most már úgy néz ki, hogy a napokban volt pém. A menszim késni fog kb.1 hetet! Remélem jókor voltunk akkor együtt. Elvileg a kisfickók 3 napig is életképesek nem?
Szurkoltok nekem?
Vagy mondjak le róla! Elnézést hogy ennyit írogatok, de most szeretnék bizni benne, hogy végre sikerült.
szia!
persze, hogy szurkolunk. Remélem most sikerült neked. Majd jelentkezz, hogy babás lettél-e.
Szia,
én is szurkolok neked! :)
Úgy látom ebben a hónapban hasonló cipőben járunk. Nekem mindig pontos a pé-ém és most késet 8-9 napot. Sajnos pont akkor nem tudtunk együtt lenni, de azért még reménykedem :) 3-ára nem várom.
Ime a görbém:
Mivel ilyen későn volt pém, ezért most késni fog. A héten kellett volna megjönnie. De igy elcsúszik a jövőhétre. Még többet kelljen várni :(
Szurkolok neked!
Ird majd meg, hogy mi lett!
Sajnálom, tudom milyen rossz ez a várakozás, mi január óta próbálkozunk, eddig mindig 30 naposak voltak a ciklusaim, ez az első ilyen késős...és ma elindult lefelé a hőm...
De remélem neked eredményes lesz a várakozás :) Kitartás!
szia!
mi újság? lehet gratulálni?
Sajnos nem!
Pé után 11. napon megjött.
Majd legközelebb remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!