Ovulációs kérdés? Most lesz? Többi lent!
Tegnap estére erős hasszurkám lett,szurkált a derekam is,a szex is fájt,és a mellem is érzékenyebb lett,de nem folyamatosan fájt!
Eszembe jutott hogy,múlt ciklusban is volt hogy fájt a szex,de már nem emlékszem hogy mikor!Még nem volt peteérésem!Ez jelentheti azt hogy most lesz?A tünetek most is meg vannak!A hőm 3 napja egy helyben stagnál!
Ha középidőben vagy akkor bizony lehet! Nekem is ez van. Mell érzékenység, néha viszket is, fájós alhas és tegnap mikor együtt voltam a férjemmel mintha belevágtak volna a petefészkembe annyira érzékeny voltam, remélem a peteérés miatt és nem más okozta a has fájást szex közben.
Bővebb folyásod van? Jobban kívánod a szexet? Kicsit intenzívebb illatod van? Még ezek a peteérés tünetei, azaz amik nálam jelentkezni szoktak!
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap nagyon ki voltam éhezve az biztos!:):)
Múlt hónapban jobb oldalt szurkáltam,most meg bal oldalt és teljesen hátra megy ez a szúró érzés a derekamig!Tehát a fél oldalam szúr!Szex közben meg középen is szúrt de nagyon!A mellem is olyan mintha szurkálnák vagy egy egy pontban izomlázas lenne!Érdekes... :)
Na hát remélem igazatok lesz és peteérés következik!:)
Pont most voltunk együtt 2 naponta!
Ez igen! A tünetek teljesen peteérésre utalnak! A két naponta szex meg a legjobb, bár kinek mi jött össze.
Szorítok, hogy összejöjjön!
Köszönöm szépen!:)
De az nem baj hogy nem ment fel a hőm ma reggel?Vagy a tünet hamarabb jelentkezik és csak holnap megy fel a hő?
Nem tudok róla!Én nem végzek önvizsgálatot,sose csináltam nem tudom mit kell keresni!:)
Hát 4 napja volt egy nagy esésem 36,2re aztán most 3 napja 36,5-ön stagnálok!De múlt hónapban is ez után ment fel 36,8ra majd 37,0ra!Csak a tünetekre nem emlékszem!
Remélem holnap megemelkedik!
A tüsző általában hajnalban reped meg. Azon a napon, amikor reggel leesik a hő, akkor lehet tudni, hogy másnap reggel már fel fog menni, mert másnap hajnalban reped meg a tüsző.
Tehát aznap, amikor hirtelen leesik a hő, akkor este ajánlatos együtt lenni, mert az pont jó lesz a hajnali tüszőrepedésnek, akkor hamar tudnak találkozni a halacskák a petesejttel.
De az nem baj hogy leesés után alaphőn van még mindig?
Ha meg lett volna az ovum csak emelkedne nem?
Sajnos akkor valószínű, hogy még nem szabadult ki a tüszőből a petesejt :(
Vagy még próbál repedni a tüsződ és 1-2 nap múlva kiszabadul, vagy van olyan, hogy van szép peteérés, de sajnos a tüsző nem reped meg :(
Reméljük, elindul a hőd felfelé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!