Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lapar műtétesek (PCO miatt)!...

Lapar műtétesek (PCO miatt)! Picit pánikba estem! Nektek műtét után kellett szedni vmi gyógyszert?

Figyelt kérdés
Csak mert mi már ebben a hónapban próbálkozhatunk, de nem mondta a doki, hogy szednem kell vmit. Félek a vetéléstől (mert olvastam, hogy a pco-nál gyakori a vetélés).
2009. jún. 28. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
mikor lessz a műtét?
2009. jún. 28. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Már megvolt, és meg is jött utána, és most indulhat a baba.....
2009. jún. 28. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem adott a doki semmilyen gyógyszert. Mivel nekem csak a műtét után jött meg, utána nem (3hónapig), elkezdtem szedni metformint. Attól megjött, szintén magamtól elkezdtem szedni clostit (maradék volt előző kúrából); lett peteérés, de még rásegítettünk fostimon kúrával és sikerült a baba. Szerintem, ha nincs nagy gond nálad, tehát van spontán menstruációd és peteérésed, akkor ha sikerül teherbe esned, akkor fog adni valamilyen babamegtartó gyógyszert adni. Addig fölösleges is. Persze, ha nincs spontán mensi és pé, akkor más a helyzet. Kérdezz rá nyugodtan!

2009. jún. 29. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!