Kihathat az a teherbeesésre ha valakinek fáj a foga? Nekem már régóta fáj, (hol fáj, hol nem) csak nagyon félek a fogorvostól.25N
Szedd össze magad, és menj el a fogorvoshoz. Kapsz szurit - egy kicsit fáj csak - és utána semmit sem érzel. Nem éri meg várakozni, mert ha később mész el - amikor már muszáj - sokkal rosszabb lesz. A végén ki kell majd húzni, addig ments meg míg lehet.
BÁTORSÁG! Csak pár perc az egész.
Én úgy tudom hogy nagyon káros ha már terhes vagy, mert egy rosz fog okozhat akár koraszülést is, de sok -sok ilyen gondot. Nálunk azt sztk fogászat telis -teli van ilyen plakátokkal.
Mi a babagyártás előtt mindketten elmentünk a férhjemmel a fogorvoshoz (maszek). Nem gondoltam volna hogy van rossz fogam; úgy 300.000Ft-ot hagytunk ott a bő fél év alatt. Szinte minden tömést kicserélt, de előtte kistükörrel elmutogatta hogy hol mi a gond. Szóval legalább a fájóval menj el. Én nagyon féltem, nem kellett volna, nagyon kedvesek, tudják hogy az ember lánya nem jódolgában megy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!