Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Az történt, a menszeszem 4nappal hamarabb jött meg,mint kellett voltna és csak 4napig tartott ami ki szokott tartani minimum6napig nálam.8.-án megjött, 11.-én vége is lett és 12.-én lefeküdtem a párommal védekezés nélkül,de nem ment el bennem...13.-én elkezdtem vérezni de csak nagyon picit,ami betudható pecsételő vérzésnek.nem barna volt,tehát alvatt vér nem lehet még véletlenül sem ami valamiért nem tudott volna távozni belőlem.Ez rendesen rózsaszines piros volt,de tényleg csak egy picit...ez utalhat terhességre? normális ha terhes vagyok h véreztem??
2012. máj. 22. 19:37
 1/6 A kérdező kommentje:
elnézést félre írtam...nem 13.-án volt a vér,hanem 14.-én...... :S
2012. máj. 22. 19:39
 2/6 x) ***** válasza:
Hát.. nem valószínű. De azért várd ki hogy mi lesz.
2012. máj. 22. 19:42
 3/6 A kérdező kommentje:
egyébként aznap mikor véreztem,csináltunk egy tesztet és negatív lett...hónap végén csinálunk még 1-et, aztán majd kiderül...de azért kíváncsi vagyok, hogy utalhat-e erre...
2012. máj. 22. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy, de majd kiderül. A tesztet azért csináltátok mert azt gondolod, hogy az előző ciklusban eshettél teherbe?
2012. máj. 22. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem,előbb jött meg és 4nap múlva vége lett,aztán rá 2napra megint véreztél.Nekem minden egyes havim igy volt.7-8napig tartott egy nap üresjárattal.A maradék jön még ki csak.Terhesen nem normális,hogy véreztél,de nem valószínű,hogy terhes lennél.
2012. máj. 23. 05:42
 6/6 A kérdező kommentje:
3napra rá véreztem.miután már nem volt meg másnap lefeküdtem a párommal és rá 2napra volt vér de csak nagyon pici...viszont mikor a menszesz utáni másnap lefeküdtünk nem volt semmi...pedig az igencsak kihozhatná belőlem...
2012. máj. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!