Láttak második csíkot? Én előben, nagyon halványon, mitnha látnám!
2012. máj. 22. 09:23
1/10 anonim válasza:
Én nem látom sajnos....:(
Csináld meg a negatívját a képnek, hátha...
25 hkm
4/10 anonim válasza:
Nem látom, de még nagyon korai. Kimaradt után csinálj csak tesztet!!!!
5/10 anonim válasza:
Én sem látok második csíkot,de ne add fel,várj pár napot és ismételd meg a tesztet!Szorítok,hogy két csíkos legyen a következő teszt!
6/10 anonim válasza:
Sajnos nem. De még szerintem korai volt még a tesztelés. 4nap múlva tesztelj, ha addig sem jön meg és lehetőleg reggeliből.Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
Sajnos nem, várd meg azt a 4 napot még!
9/10 anonim válasza:
A gabrielle egy nagyon jó teszt,nem igazán téved,mert nem túl érzékeny.Mensi előtt pont ne ezzel tesztelj!Nekem szép jól látható pozi tesztjeim voltak a teszt fele olyan erős volt mint a kontroll,és akkor csináltam egy ilyen gabriellt,na az éppenhogycsak halványka lett.Meg is ijjedtem,de a többi teszt szép volt,így rájöttem nem éppen érzékeny :)Mikor már késett,akkor a gabrielle is szépen mutatta.Érzékenyebbel próbáld,és legkorábban csak a mensi előtt 2 nappal!
10/10 anonim válasza:
Bizony..nagyon jól írta az utolsó válaszoló!A Gabriell,csak max nem várt napján vagy utána mutat pozitívat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!