Milyen gyógyszert kaptatok magas TSH-ra? Mennyi idő alatt csökkentette le az értéket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 14:32
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én Letroxot kaptam, napi egyet szedek, két hét múlva derül ki, hogy segített-e.
2/9 anonim válasza:
L-Thyroxint szedek, nekem 3 havonta van vérvétel.
3/9 Manka68 válasza:
Én L-thyroxin, napi 1. Fél szemmel kezdtem, 3,9-ről levitte két hónap alatt 1,78-ra (ebben benne volt még 5kg fogyás is). 3 havonta ellenőrzés, most 1 körül van a TSH-m.
4/9 anonim válasza:
Nekem 3,1 volt a TSH-m. Napi 1 szem L-Thyroxin-t szedek, 1 hónap alatt lement 1,2-re.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én letroxot kaptam 50mg. Nekem 32,48 volt az érték, két hónap alatt levitte 23,81-re. Most megyek dokihoz lehet, hogy ad egy nagyobb mg-os gyógyszert.
6/9 anonim válasza:
Én Euthirox 150-et szedtem. Naponta 1 szemet,mert a testsúlyom is elég magas.Ez már sok volt.Igy egyik nap 125-öt,a másik nap 150-et szedek.3 havonta van kontroll.
7/9 anonim válasza:
Gyógyszer helyett inkább vállalj több felelősséget az egészségedért: [link] !
9/9 anonim válasza:
Euthyrox50, 3/4 szem (3,7 volt a TSH) majd egy hónap múlva állapotos lettem. Nagyjából ekkorra hatott:)) felemelték 75-re, ebből is 3/4 szem. Most még szoptatás alatt vagyunk, és mivel nem maradt felesleg (sőt!) maradt ez. Utána nem tudom. Nekem azóta 2 alatt van a TSH-m. Ami babatervezés szempontjából lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!