Segít nekem vki a görbém kiértékelésében? Örültem, hogy felment a hőm. De semmi. :- ( Íme: Szívesen veszek minden tanácsot!
2012. máj. 21. 08:42
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szóltatok, így már rendben van ahogy látom!!!!:-)
2012. máj. 21. 11:34
5/8 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom milyen tanácsot lehetne adni. A görbéd szép szabályos, ovuláció a jelölt helyen, a baba meg sajnos nem jött össze.
Látom, hogy gyógyszert is szedsz, nem tudom van-e összefüggés, de hát sokan vannak, akiknek nem jön össze valamilyen oknál fogva, hónapokat akár éveket várnak, holott elvileg minden rendben.
Remélem hamarosan nálatok is beköszön a gólya!
6/8 A kérdező kommentje:
A tanácsot igazából arra értettem hogy ebben a hónapban szépen fenn volt a hőm de semmi...illetve hogy a luteális fázis elég hosszú...vagy nem?
2012. máj. 21. 11:42
7/8 anonim válasza:
Ha megtörténik az ovuláció, akkor a hő mindig "szépen fent van" a következő menstruációig.
A luteális szakasz átlagos hossza 12-16 nap között mozog, tehát ez is teljesen rendben.
MInden papírforma szerint történt.
8/8 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen...akkor majd június talán sikeresebb lesz....:-)
2012. máj. 21. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!