4 pozitív teszt után 1 negatív, aztán megjön? Ez most mi? Nézzétek meg a képet!
[link] Jpg
Peteérésem után 12 nappal csináltam egy tesztet. Nagyon halványan, de két csík lett. Aztán vettem még többet. Az egyiken elég egyértelműnek tűnt. Tegnap és ma negatív, és a szokásos görcsölés mellett egy nap késéssel megjött...
Szerintetek ez most mi?
Tesztelgessek még, és reménykedjünk?
Lassan egy éve próbálkozunk, és annyira vágyunk rá!
Köszi a válaszokat!
Most nagyon bőgök....
Tegnap nem fájt semmi, és csak azért csináltam meg a tesztet, mert nem jött meg, és az előtte lévők halványak voltak...
Most jött meg egy órája
Van bármire esély, ha most elrohanok dokihoz?
menj gyorsan dokihoz. még kaphatsz rá magzatmegtartó vitamint.
Én a 2.kisfiunkkal véreztem elég rendesen a 13.héten. gondolhatod hogy megijedtünk, gyorsan kórház, ott volt pont a dokim és azt mondta hogy méhen kívülről jön a vérzés de azért gyógyszert szedtem a 19.hétig és most itt lego-zik mellettem.
Menj még nem biztos hogy vége mindennek. menjél és én majd szorítok neked!!!!!
Írj ha megjössz.
A vetélés nagyon-nagyon erős görcs.Biztosan észre vennéd ha az lenne,illetve darabos.(Nekem legalábbis ilyen volt) Szerintem most öltözz és menj be a kórházba.Ne hagyd magad haza zavarni,igenis nézzenek meg!!!Engem is elakartak küldeni,mert,hogy nem volt időpontom,de nem hagytam magam,megmondtam,hogy még csak most csinálltam +tesztet,de vérzek.
Drukkolok neked,hogy ne legyen semmi gond!!!
A vetélés nem jár mindig erős görcsökkel. Nekem nem volt semmi görcs, csak minimális barnázás. Haza is küldtek az ügyeletről, hogy túllihegem. De másnap kiderült, hogy nincs szívhang.
Én is amondó vagyok,hogy ha már nem pozitív a teszt, akkor sajnos nincs hormon a szervezetedben.
A dokim pont ezért parancsolt rám, hogy csak 1 hét késés után csinálhatok tesztet. A múltkor már 4-5 nappal korábban pozitív lett, és sajnos a 8. héten vetéltem el (ami a 12. héten derült ki).
De biztos, ami biztos menj el az orvoshoz. Megnézi uh-val és minden kiderül. Írj, hogy mi lett
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólást!
Elindultam, útközben hívtam egy mentős barátunkat, hogy dolgozik-e, hogy hamarabb bemenjek. (Amúgy ő éppen 5 hete apuka).Hozzáteszem, orvosokat meghazuttoló szakmai tudása van a srácnak mindenről. Elmondtam útközben pontosan, hogy mi van. Azt mondta, hiába megyek be, nem tudnak semmit csinálni. A 14 napon vagyok kb. Elmondása szerint a beágyazódással van, volt probléma. A hímivarsejt eljutott ugyan a petesejthez, de a méhnyálkahártya nem volt olyan fázisban, hogy beágyazódjon a jövevény. Valószínű 1 nappal hamarabb kellett volna elindulniuk a srácoknak.
Aki nem figyeli magát ennyire, az észre sem veszi ezt az egészet, mert 50% körül nem termékenyül meg a petesejt.
Ha nem csinálok előre tesztet, akkor észre sem veszem ezt az egészet....
Ettől ugyanúgy el vagyok keseredve, mert már megcsillant a remény... De azzal nyugtatott a mentős barát, hogy ezt vegyük inkább nagyon jó jelnek, hogy rendben van minden mindkettőnkkel.
A dokim egyrészt 300 km-re van, másrészt épp szülést vezet, így gondoltam, nem megyek be egy vadidegen helyre ismeretlenként.
Lehet, hogy mindazoknak van igaza, akik szerint be kellett volna mennem.... Tényleg elindultam... De meggyőző volt az érvelés...
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Ha kicsit rendbe jöttünk lelkileg, akkor újult erővel próbálkozunk tovább...
De tesztet csak akkor csinálok, ha már kimaradt egy mensi... Ez sokkal rosszabb érzés így....
KÖSZI MINDENKINEK!
Írok, ha van valami hír....
Ne okold magad, hiába mentél volna be most, ilyenkor már késő, mert "megszakadt" a terhesség. Ezt igazolja is a negatív teszted. Sajnos ezt a folyamatot nem lehet visszafordítani. Éppen azért szoktak sokszor már az ovulációt követően szedetni Utrogestant vagy Duphastont, hogy megelőzze azokat a vetéléseket, amelyek a sárgatest-elégtelenség számlájára írhatók fel.
Az persze más lapra tartozik, ha a terhesség későbbi heteiben jelentkezik vérzés, olyankor tényleg rohanni kell az orvoshoz, de ott már egy rendesen beágyazódott embrióról, magzatról van szó, amikor már nem a beágyazódási problémák a felelősek az esetleges vérzésért, pecsételésért.
de nem értem miért nem mész be hogy csináljanak egy UH-t??? és ha úgy vagy mint itt sokan mások és mégis nem méhen belülről hanem kívülről véreztél és még menthető a helyzet?????
én nem nyugodnék addig amíg nem nézték meg uh-val....
És akinek megvan az első 3-4 hónapban a menszesze. hányan írták már itt ezt....
miért veszed készpénznek hogy a mentős barátod azt mondta elvetéltél és az úgy is van.
Bemész a kórházba, megmondod van egy pozitív teszted de vérzel. nézzék már meg mi a helyzet....én ezt tenném!
na meg ha nem ürül ki esetleg magától. nem tudom, de én ennek ellenére bemennék, de te tudod...
minden jót.
2 kisfiú anyuja (aki írta hogy ő is vérzett a 13. héten)
Kívánom hogy ha most nem akkor legközelebb sikerüljön.
Köszi mindenkinek a bíztató, és keményen őszinte sorokat...
Most hívott vissza a nőgyógyászom, mert végzett a szüléssel...
Azt mondta, valószínűleg tényleg elindult a dolog, de nem ágyazódott be a petesejt. A legtöbb nő átéli, csak nem is tud róla, mert ennyire korai fázisban ritkán csinál az ember tesztet... (asszem én sem fogok....)
Felesleges lett volna elmennem, mert ugyan van olyan, hogy első időszakban még vérzik az ember, de a negatív teszt miatt biztos, hogy nem lesz semmi.
Ő is nyugtatgatott, hogy egyrészt jó jel, mert mindkettőnkél rendben van minden, másrészt pedig, általában azok a petesejtek nem termékenyülnek meg, amik nem teljesen tökéletesek... Vagyis azok nem maradnak meg, amiknek van valami rendellenessége...
Még nem tudom, hogy elkeseredjek-e, vagy megnyugodjak végre, vagy törődjek bele, és folytassam a vágyakozást....
Azért nagyon köszönöm mindenkinek!
Nagyon sokat tanul itt az ember!
mindenkinek jó "munkálkodást" az utánpótláshoZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!