Volt vele valaki úgy, hogy a várandósság elején nem volt semmi tünete?
Figyelt kérdés
kb 5 napja késik, de apró görcstől eltekintve semmi változás, nem vagyok rosszul, nem fáj a mellem stb.2012. máj. 20. 21:42
1/7 anonim válasza:
7 hetes terhes voltam, amikor tesztet csináltam. :) Azt is csak azért, mert na jó most már csinálok, de úgysem... De aztán mégis pozitív lett. :)
Szóval nekem a 9. hétig semmilyen tünetem nem volt! Akkor kezdődött a hányinger, meg a fáradékonyság is és mindkettő a 13. hétig tartott. Utána megint semmi problémám nem volt.
2/7 anonim válasza:
5 napos késésnél én nem a tüneteim bűvölném, hanem a tesztet! :) Ennyi késés után már este, délután is pozinak kell lennie, ha baba van. Tünet vagy van, vagy nincs. Ez teljesen egyéni. Van, akinek teljesen tünetmentes terhessége van, soha egy pici hányingere sincs.
3/7 anonim válasza:
Nekem kb a várt mensi napján elkapott egy nagyon erős hányinger valami kajától, a teszt után azonosítottam, hogy az már a babától volt. De azután a világon semmi tünetem nem volt a szülésig. Se hányinger se émelygés semmi, igaz állandóan aludtam az elején, volt hogy 15 órát simán. :))
4/7 anonim válasza:
Én jelenleg vagyok így. Annyira nem érzek semmi, hogy 6 tesztet csináltam már, mind a 6 pozitív, voltam dokinál is, szerinte is baba van, jövő héten lesz uh. Nekem már a hasam sem fáj.
5/7 anonim válasza:
szia, nekem semmi tünetem nem volt, sem az elején, sem utána. Most is ha nem mocorogna nem érezném, hogy terhes vagyok, most már csak a szokásos kellemetlenségek. fájnak a csontjaim, alig bírok felkelni,nehéz a nagy pocakkal, de nem volt hányás, szédülés, és társai sosem :) Boldog baba várást! 33hkm
6/7 anonim válasza:
Én is ettől parázok. Én jövő7 kedden megyek, de szerintem addig megüt a guta :S
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött délelőtt, úgy néz ki ebben a hónapban sem jött össze, köszi a válaszokat mindenkinek!
2012. máj. 21. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!