Várandósság alatti szex miatt lehet vérzésem?
elképzelhető hogy érzékenyebbek a szövetek ilyenkor. Ha egy kis sebecskét ejtett a férjed még vérezhetsz egy picit. Ha azonban nem látod hogy csökkenne vagy nem múlik el keresd fel az dokidat.
Boldog karácsonyt!
Szia,mindenképp menj el mert gondolom te is csak úgy nyugszol meg 100%-osan! Mert ha én a helyedben lennék teljesen mind1 mikor mennék a következő vizsgálatra,én addig biztosan izgulnék h minden rendben van-e,szóval ha te is így érzed inkább menj el feleslegesen,de legalább megnyugszol! Az idegeskedés amúgy sem tesz jót.
Boldog babavárást és kellemes ünnepeket!
Szia! Ha teheted ma és holnap mindenképpen pihenj sokat, feküdj, ez a lényeg. Mi is úgy kb. a 6. hét körül szeretkeztünk, és nekem is barnás folyásom lett tőle, 2 napig feküdtem, meg halálra aggódtam magam, de elmúlt, szerencsére! De közben azért felhívtam a dokimat, és ő is azt mondta, ha 2 napon belül nem múlik el, menjek el hozzá, és megnéz, hogy mi okozhatja. Először is, most az a lényeg, hogy FEKÜDJ, és NE IDEGESKEDJ, és ha holnapra mégsem múlna vagy csökkenne a dolog, FELTÉTLENÜL menj orvoshoz. Ja, és ha lehet, az első trimeszterben kerüljétek a szexet! Vannak "alternatív" megoldások is, Nálunk is beváltak, a párom is élvezi és én is. Nekünk is van még kb. 2 hét hátra, hogy biztosan jól megkapaszkodjon a Mi "Kis Babzsákunk", de ha a doki azt mondja minden ok, csak akkor fogunk "rendesen" szeretkezni.
Kitartás, és sok szerencsét, boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!