Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várandósság alatti szex miatt...

Várandósság alatti szex miatt lehet vérzésem?

Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok, és együtt voltunk a férjemmel, de közben elkezdtem egy kicsit vérezni, pedig egyáltalán nem voltunk durvák. Mi lehet a baj?
2008. dec. 21. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

elképzelhető hogy érzékenyebbek a szövetek ilyenkor. Ha egy kis sebecskét ejtett a férjed még vérezhetsz egy picit. Ha azonban nem látod hogy csökkenne vagy nem múlik el keresd fel az dokidat.

Boldog karácsonyt!

2008. dec. 21. 15:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Nagyon megijedtünk. Barnás, halványpirosas vérzés. Érdemes lenne már holnap elmennem dokihoz?
2008. dec. 21. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
inkabb az lenne az erdemes ha most a terheseg elejen nem sexelnetek! nem ajanlott.
2008. dec. 21. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
hát ha holnapra nem mulik vagy nem csökken én elballagnék. Utána ugyis jönnek az ünnepek! (első)
2008. dec. 21. 16:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2008. dec. 21. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
szia igen menj csak dokihoz igaza van előzőnek a szexel kapcsban is, ilyenkor velején vigyázni kell...
2008. dec. 21. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia,mindenképp menj el mert gondolom te is csak úgy nyugszol meg 100%-osan! Mert ha én a helyedben lennék teljesen mind1 mikor mennék a következő vizsgálatra,én addig biztosan izgulnék h minden rendben van-e,szóval ha te is így érzed inkább menj el feleslegesen,de legalább megnyugszol! Az idegeskedés amúgy sem tesz jót.

Boldog babavárást és kellemes ünnepeket!

2008. dec. 21. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Szia! Ha teheted ma és holnap mindenképpen pihenj sokat, feküdj, ez a lényeg. Mi is úgy kb. a 6. hét körül szeretkeztünk, és nekem is barnás folyásom lett tőle, 2 napig feküdtem, meg halálra aggódtam magam, de elmúlt, szerencsére! De közben azért felhívtam a dokimat, és ő is azt mondta, ha 2 napon belül nem múlik el, menjek el hozzá, és megnéz, hogy mi okozhatja. Először is, most az a lényeg, hogy FEKÜDJ, és NE IDEGESKEDJ, és ha holnapra mégsem múlna vagy csökkenne a dolog, FELTÉTLENÜL menj orvoshoz. Ja, és ha lehet, az első trimeszterben kerüljétek a szexet! Vannak "alternatív" megoldások is, Nálunk is beváltak, a párom is élvezi és én is. Nekünk is van még kb. 2 hét hátra, hogy biztosan jól megkapaszkodjon a Mi "Kis Babzsákunk", de ha a doki azt mondja minden ok, csak akkor fogunk "rendesen" szeretkezni.

Kitartás, és sok szerencsét, boldog babavárást!

2008. dec. 21. 18:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jótanácsokat! Hála az égnek már most is alig van barnás folyásom kb 3 órával később. Holnap azért elmegyek dokihoz, hogy megnyugodjak az ünnepekre. Azt hiszem, ez most hidegzuhanyként ért minket, elment a kedvünk egy kis időre. Még egyszer köszi mindent! Nektek is Boldog babázást és Boldog Karácsonyt.
2008. dec. 21. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok: Vigyázz magatokra, ez a lényeg, és örülök, hogy már kevesebb és halványabb. A lényeg, hogy ne idegeskedj, az nem tesz jót a Babidnak sem és Neked sem! Szorítok Neked, hogy minden rendben legyen!
2008. dec. 21. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!