Elképzelhető, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és ma éjszaka együtt voltunk a barátommal. Gumival csináltuk,de bennem ment el és utánna vettük észre,hogy kilyukadt az óvszer? Mekkora az esélye hogy terhes vagyok? Mit csináljak?2012. máj. 19. 07:34
1/8 anonim válasza:
Egyetlen közösülésből is lehet baba, de nem túl nagy az esélye. Mit csinálj? Tanuljátok meg helyesen felhelyezni az óvszert. Olyankor nagyon ritka a szakadás. Úgy két hét múlva csinálj egy terhességi tesztet.
2/8 anonim válasza:
Biztos ami biztos,menj nőgyógyászhoz,és irass eseményutáni tabit!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :)Remélem minden rendben lesz. :DD
2012. máj. 19. 07:45
4/8 anonim válasza:
irany az ugyelet 72 oras tablettaert!! eleg borsos ara van, de az abortusz, vagy egy gyereket felnevelni sokkal dragabb.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen-igen megyek...köszönöm :D
2012. máj. 19. 07:53
6/8 anonim válasza:
Eseményutáni kell. 6-7000 Ft. Csak, hogy tudd mire számíts. Írathatsz fogamzásgátló tablettát is egyúttal. Viszont ha maradtok az óvszernél, akkor érdemes még Valami mást is használni mellé(fogamzásgátló hüvelykúpot)
7/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,hogy iratok fogamzásgátlót is. :)
2012. máj. 19. 08:31
8/8 anonim válasza:
Figyeljetek jobban! Esemény utáni. Mondjuk én nem 17 vagyok, hanem jóval több, de gumi még egyszer sem szakadt el. Nem tudom, hogy hoztátok ezt össze. Az jó, hogy nem bagatelizálod el a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!