10 perce megmertem a homet de mar felkeles utan, digitalis hoerovel 36. fokot mutatott! De este eggyuttvoltam a parommal! Napkozbe mejem a homet? Merhetem digitalis homerovel? Ha alacsony akkor mivan?
Kezdjük az elején.
A hőmérőzést, ahhoz hogy képet tudjál alkotni, a menzesz első napjától fogva mérd, reggel mindig ugyanabban az időben, ugyanott és lehetőleg higanyos hőmérővel. Célszerű este lerázva elhelyezni magad mellett és mikor felébredsz, az legyen az első, h. mérsz.
A ciklus első felében a peteérésig (ovuláció) a hőd alacsony lesz, majd a peteérés után hirtelen vagy fokozatosan, de felmegy legalább 0,5 fokot és fent is marad és a menzesz előtt 24 órával vagy a menzesz napján hirtelen vagy fokozatosan leesik.
Ezt a mostani 36 fokos hőt nem lehet önmagában értékelni, tudni kellene, h. előtte levő napokon mennyi volt. Vagy legalább a következő napokon mérd. Vezesd minden nap pl. a www.ciklus.hu oldalon és sok mindent meg fogsz tudni belőle.
Remélem segítettem.
Szia!
Engem most világosított fel egy doktornő, hogy csak végbélben lehet pontos hőt mérni és csak higanyossal!!
Ott zár egyedül légmentesen. Én sem örültem neki, de mindent a célért!! Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!