Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak tesztel lehet "kideríteni...

Csak tesztel lehet "kideríteni", hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta próbálozunk és nem bírom ki jövő hét végéig hogy kiderüljön. Valami praktika csak létezik...

Valaki???

2012. máj. 17. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán tudod, esetleg figyeld a "tüneteket" bár ilyenkor még az is korai. Én farkaséhes voltam, és álomkóros a nem várt idején.
2012. máj. 17. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Pff tünetem minden hónapban van, mert beképzelem. :( Én jóstesztelésre gondoltam, csak nem tudom mennyi idővel nemvárt előtt lehet használni. Kétségbe vagyok esve már egy kicsit...
2012. máj. 17. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem létezik. Teszt van, ultrahang meg vérvizsgálat, de 2 héten belül egyik sem ér semmit. Illetve vannak már "gyorsabb" tesztek, de azok eléggé pontatlanok.
2012. máj. 17. 21:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor lesz egy újabb kemény hetem?? Jóstesztről valamit tudtok?
2012. máj. 17. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

A jósteszttel nem érsz el sokat. Inkább csak mókának jó. Ovuteszttel kell csinálni reggeli első vizelettel több napon keresztül, kb. peteérés után 10 nappal. És ha napról napra erősödik a 2. csík, akkor valószínű, hogy a terhességet mutatja. De akkor is csak lehet, és nem biztos, és mire le tudod vonni ezt a korántsem biztos következtetést, addigra már a terhességi teszt is kimutathatja, és az legalább pontosabb.

Viszont ne haragudj, hogy megjegyzem, de nagyon nem jó ez a hozzáállás, így majdnem biztos, hogy nem fog sikerülni. Túlságosan rástresszeled magad. Elhiszem, hogy nagyon vágysz a babára, meg minden, de így csak gátolod a dolgot. Próbálj meg lazítani kicsit, és nem erre gondolni. Kapcsolódj ki, szervezz szabadidős programokat, a lényeg, hogy ne ezen agyalj.

2012. máj. 17. 21:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy így kellene hozzáállni, és egészen a mai napig így is volt de most valahogy ráizgultam. Még azt sem tudom mikor volt pl az ovum... Ahh eröt veszek magamon és továbbra sem agyalok ezen valahogy ...
2012. máj. 17. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok mint te, ráadásul én is a jövőhét végét várom, hogy tesztelhessek:)
2012. máj. 17. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!