Lehet baba végre?
Sziasztok! 10-én erős pozitív volt az ovu tesztem. Együtt is voltunk. 7 napja van ennek. Fájdogált a mellem ezelőtt is, de tegnap este óta nagyon fáj, nem tudok úgy feküdni, hogy jobb legyen, szúrkál a hasam ball oldalt. De boldog lennék, ha beágyzódás lenne.
2 hónapja volt egy spontán vetélésem, egy kicsit összetörtem! Azt mondta az orvosom, hogy nyugodtan próbálkozhatunk és, hogy most leszek a legtermékenyebb. Az volt az első próbálkozásunk. Félek a múltkori után. Akkor is éreztem ezeket, de nem ilyen erősen. 2 hónapja szedek terhes vitamint. Elképzelhető, hogy ezek a vitamin miatt vannak? Nagyon reménykedek, hogy segít a megtapadában....
Köszi! :) És sok egészséget kívánok nektek.
Biztos van ezekben is igazság. Az orvosom mondta, hogy jó lenne ha elkezdenék szedni vmilyen terhesvitamint, hogy felkészítsem a testem....
Igazából nagy reményekkel indultunk neki ennek a hónapnak... Azt is mondták, hogy ez a vetélés úgymond felkészülés volt az igazi számára. Ha nem teszteltem volna, észre sem veszem, hogy terhes voltam... Csak simán késésnek tudtam volna le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!