Eszter888 kérdése:
Végre talán jön a baba? Többi lent!
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnénk babát,az előző mensim(márc.5.) 4 nap késéssel jött meg,és 5 nap helyett 3 napig tartott,sokkal enyhébb volt a színe barnás-rózsaszínes és egyáltalán nem görcsöltem,5 nap múlva csináltam tesztet ami negatív lett. Rá egy hétre elkezdett fájni a mellem és napról napra egyre érzékenyebb,most már úgy fáj hogy nem tudok hason aludni.Most lenne esedékes a következő mensim,a mellem nagyon fáj,álmos vagyok és enyhe görcsölgetést és hasszurkákat érzek lent.Szerintetek?2012. ápr. 3. 09:51
1/6 anonim válasza:
Hát ha negatív lett a teszted és meg i jött, akkor nem hinném,hogy babát vársz!
2/6 anonim válasza:
Csinálj most is tesztet. Lehet, hogy mégis baba van a dologban, de mi ezt innen sajnos nem tudjuk biztosra mondani. Majd írd meg, ha teszteltél. :) Szorítok, hogy mégis baba legyen a háttérben!
3/6 anonim válasza:
Szerintem várhatsz babát, de esélyesebb hogy a mostani ciklusodban foganhatott, ha van baba.
Tesztelj, nagyon szorítok hogy sikerüljön!
Remélem az eredményt megírod :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,természetes hogy megírom. :)
Azért megvárom a mensi első napját az kb 2 nap még.
Remélem hogy én is majd csatlakozhatok a többi boldog kismamához :)
2012. ápr. 3. 10:52
5/6 anonim válasza:
Kedves Eszter! Felteheted még 25-ször ezt a kérdésed, akkor sem fogsz rá érdemben pontos választ kapni. Engem nem zavar, csak éppen nem mész vele semmire. Ha szt gondolod, hogy már az előző ciklusodban fogant, és azért jött meg furán, akkor már rég tesztelhettél volna, ha meg a mostaniban reménykedsz, akkor várd meg a 2 napot, és akkor tesztelj. De itt továbbra sem fogsz más válaszokat kapni, mint a korábbi esetekben.
6/6 A kérdező kommentje:
Én ezzel teljesen tisztába vagyok.Csak véleményeket kértem.
2012. ápr. 3. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!