Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? (lent)

Lehetek terhes? (lent)

Figyelt kérdés
egy hónapja lefeküdtem a barátommal és rá egy napra megjött a menszezem (nem védekeztünk,de nem volt bennem sokáig pont azért hogy ne legyen semmi baj)de 3 napja megkellett volna jönnie és még mindig semmi,teherbe eshettem annak ellenére hogy az együtt lét után másnap meg jött?kérem szépen normális válaszokat írjatok ,nagyon fontos

2012. máj. 17. 00:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A ciklus bármely napján teherbe lehet esni, csak az esélyek változnak! Nem kizárt! Ha már késett, tesztelj
2012. máj. 17. 00:10
 2/14 A kérdező kommentje:
fehér folyásom van csak és egésznap úgy érzem mintha meglenne aztán még se :/
2012. máj. 17. 00:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Menzesz előtt egy nappal nem kizárt a teherbeesés, de nagyon kevés esélye van, főleg hogy a te szavaiddal éljek, nem volt benned sokáig. Késés viszont több okból is lehet, nem csak terhesség miatt. Ha még pár napig nem jön meg, akkor tesztelj, de szerintem nem vagy terhes. Már ha az egy hónappal ezelőtti eset után már nem volt másik.
2012. máj. 17. 00:20
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

Eszem megáll.

Hetente minimum egy kérdés, amiben szerepel valami hasonló: "nem védekeztünk,de nem volt bennem sokáig... lehetek-e terhes?"

Valószínűleg nem vagy terhes, de ha így folytatod, akkor előbb-utóbb leszel. Tudod, van az a mondás, hogy addig jár a korsó a kútra...

2012. máj. 17. 02:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Én az utolsónak hozzátenném,hogy a megszakitásos se védekezés,mégis rengeteg embernek beválik.Kb 0% esély van a terhességre,de csinálj tesztet megtudod.És védekezzetek rendesen,ha véletlen se akartok picit.
2012. máj. 17. 05:46
 6/14 Adilari ***** válasza:
Én egy 14 hetes kismama vagyok!Kiszállásos modon védekeztünk úgy voltunk vele az sem baj ha jönne a baba.Február 8.-án volt mensim aztán márciusban is!Tehát én sem vettem észre hogy az vagyok pedig elvileg már 3 hetes terhes voltam mikor újra megjött!Igaz kicsi erre az esély de látod hogy lehetséges!Én nagyon örülök a babucimnak:-))
2012. máj. 17. 06:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez sok minden függő. Peteérés stb. Én azt mondom, minimális az esély így a terhességre, de ez másnál lehet hogy esélyes. Párszáz ft-ért tudsz tesztet venni, amiben 2 db is van ( X-epil, Dm-ben, rossmanban,tescoban,Auchanban 6-70 ft körül van) és legalább megnyugszol.

Kívánom hogy az legyen amit szeretnél.

2012. máj. 17. 06:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Teljesen felháborító, ez amit a mai tinik csinálnak. Gondolom 16 körül lehetsz. Szexelsz, éled az életed, de védekezni nem tudsz... Felelőtlen vagy. Egy gyerek nem játék, képzeld! Etetni, ruháztatni kell, gondoskodni róla. Bár 50-50% hogy terhes vagy-e vagy sem, remélem ezak után, hogy idegeskedtél és izgultál, több eszed lesz. Írass gyógyszert vagy használjatok gumit!
2012. máj. 17. 08:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Igazából azért írok hogy, nálam a vérzés előtt mindíg van egy újabb időszak amikor baba lehetséges.

3 hónapja veszegetem az ovu teszteket és csak innen tudom.

A ciklusom közepetájékán van egy és pont menzesz elött is.

Elmondtam a dokinak csak úgy kíváncsiságból a válaszála rákszűrésen és mondta hogy, hogyne lenne ilyen.

DE olyan is van hogy, egy jólsikerült orgazmus is kiválthat spontán peteérést.

Ezt csak azért írtam le hogy, igenis nem lehet csak úgy felelőtlenűl kihagyni a védekezést mondván hogy, ugyis mindjárt mensi van.

Ezt most nem bántás miatt írtam csak sokan így gondolják.

Szerintem vegyél egy tesztet és akkor az majd megnyugtat téged. Tényleg nem egy drága dolog.

10-es tesztet kérj a patikába az azért biztos megmutatja a tutit.

Remélem segíthettem a válaszommal.

Majd írd meg mi lett

2012. máj. 17. 08:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél egy tesztet,mert ha babás vagy akkor a napszak bármely időpontjában már kimutatja!

Feleslegesen mondunk itt bármit az a megnyugtató,ha tesztelsz!

Egyébként volt már aki menzi alatt esett teherbe,szóval erre nincs egyértelmű válasz...

2012. máj. 17. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!