Lehetek terhes? (lent)
Eszem megáll.
Hetente minimum egy kérdés, amiben szerepel valami hasonló: "nem védekeztünk,de nem volt bennem sokáig... lehetek-e terhes?"
Valószínűleg nem vagy terhes, de ha így folytatod, akkor előbb-utóbb leszel. Tudod, van az a mondás, hogy addig jár a korsó a kútra...
Ez sok minden függő. Peteérés stb. Én azt mondom, minimális az esély így a terhességre, de ez másnál lehet hogy esélyes. Párszáz ft-ért tudsz tesztet venni, amiben 2 db is van ( X-epil, Dm-ben, rossmanban,tescoban,Auchanban 6-70 ft körül van) és legalább megnyugszol.
Kívánom hogy az legyen amit szeretnél.
Igazából azért írok hogy, nálam a vérzés előtt mindíg van egy újabb időszak amikor baba lehetséges.
3 hónapja veszegetem az ovu teszteket és csak innen tudom.
A ciklusom közepetájékán van egy és pont menzesz elött is.
Elmondtam a dokinak csak úgy kíváncsiságból a válaszála rákszűrésen és mondta hogy, hogyne lenne ilyen.
DE olyan is van hogy, egy jólsikerült orgazmus is kiválthat spontán peteérést.
Ezt csak azért írtam le hogy, igenis nem lehet csak úgy felelőtlenűl kihagyni a védekezést mondván hogy, ugyis mindjárt mensi van.
Ezt most nem bántás miatt írtam csak sokan így gondolják.
Szerintem vegyél egy tesztet és akkor az majd megnyugtat téged. Tényleg nem egy drága dolog.
10-es tesztet kérj a patikába az azért biztos megmutatja a tutit.
Remélem segíthettem a válaszommal.
Majd írd meg mi lett
Szerintem vegyél egy tesztet,mert ha babás vagy akkor a napszak bármely időpontjában már kimutatja!
Feleslegesen mondunk itt bármit az a megnyugtató,ha tesztelsz!
Egyébként volt már aki menzi alatt esett teherbe,szóval erre nincs egyértelmű válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!