Anita112 kérdése:
Attól, hogy megjött lehetek még terhes?
Figyelt kérdés
szeretnék már babát folyton azt álmodom hogy vagy szültem vagy épp terhes vagyok meg hát rosszul is vagyok néha meg olyan furcsa érzés van a hasamban...2012. máj. 15. 19:49
1/2 anonim válasza:
ezt komolyan kerdezed???? csak mert azt almodtad hogy terhes vagy, azt hiszed? racafolsz a biologiara es menstruacio mellett vagy terhes, azt nevezem. akkor en is biztos terhes vagyok, mert sokszor ezzel almodom. jesszusom alljatok mar le az ilyen kerdesekkel, mert kinyilik a zsebemben a bicska.
2/2 anonim válasza:
Ha rendesen megvolt ahogy mindig szokott akkor biztos hogy nem vagy terhes.De ha az megnyugtat csinálj egy tesztet reggeli első vizeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!