Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pempős mézet kezdek enni...

Ha pempős mézet kezdek enni napi egy mokkáskanállal, akkor milyen eredményeket érhetek el a teherbeesés érdekében?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt az égegyadta világon senki nem fogja tudni megmondani. Ha erre azt lehetne válaszolni, hogy "harmadik hónapban terhes leszel" akkor mindenki ezt alkalmazná. Még az orvosok sem tudják, mi az, amivel biztosra lehet menni.

Tehát a válasz: azt, amit akkor, ha nem eszel. Vagy teherbe esel vagy nem, egyszer biztos, de hogy mikor, azt Isten tudná megmondani.

2012. máj. 16. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer már ettem tiszta méhpempőt (28 napig kellett), és segített, a 2. hónapban terhes lettem. Most újra szedem, kíváncsian várom az eredményt.
2012. máj. 16. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves második, honnan tudod, hogy segített? Mármint oké, 2. hónapban terhes lettél, de honnan tudod, hogy ha nem eszed, akkor nem lettél volna-e terhes a 2. hónapban? :)
2012. máj. 16. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Előtte egy évig nem estem teherbe. Azt olvastam, egy hónapig kell enni, a másodikban a többség teherbe esik. Velem pontosan így történt. Ezért gondoltam, hogy ez segített. Most ugyanez a helyzet. Már 5 hónapja próbálkozunk. Most eszem a pempőt, várom az eredményt. Az orvos szerint minden rendben nálam. A férjem eredményei kiválóak lettek az andrológiai vizsgálaton. Úgy gondolom, ha ebben nem segít, ártani nem árt, legalább feltölt vitaminnal. A ciklusomat nem zavarta meg, semmi rendellenesség nem volt. Anyukám is szedte, csak ő más célból. Neki sem volt semmi mellékhatása.
2012. máj. 16. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy orvos nyilatkozott egyszer a teveben, hogy a tojas is segithet!
2012. máj. 17. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!