Ez a luteális fázis ami nem igazán tiszta! Lehet túl rövid? Vagy mi az ami rövidnek számít?
Sziasztok!
Ápr. 22.-én jött meg utoljára. Máj.7-8.-án volt pozitív az Lh teszt 9.-én ( ami a 18. cn )már negatív volt. A ciklusaim 28-29.naposak. Pár hónapja csinálom az Lh tesztet, és soha nem "középidőben" lett pozitív. Ha ezeket nézem akkor nekem csak 10-11napos a luteális fázis? Ez kevés ahhoz, hogy ha megtermékenyültem akkor be tudjon ágyazódni? 2 hónapja sem sikerült, a tesz mutatta de felszívodott!
Köszönöm a válaszokat!
jelek arra utalnak, ami a sejtésed, hogy talán túl rövid.
viszont ha ez még nem fordult elő rendszeresen, addig nem aggódnék. lehet,hogy csak ez a pár ciklus volt ilyen.
ha rendszeressé válik és vezeted is a görbéd, csinálod is az lh teszteket, akkor érdemes megbeszélni ezt orvossal
Köszönöm, hogy írtál.
Én abban a hitben voltam,hogy nekem 30naposak lettek szülés után a ciklusaim. De ma a ciklus.hu oldalon a tavalyi és az idei eggigi menstruációk első napját bejelöltem, és 29nap jött ki átlagban a ciklus hossza. A kislányom előtt 28naposak voltak és a 14.napon volt a peteérés mint a nagykönyvben. Elsőre sikerült is Ő!
Előző hónapban mastodynon cseppeket ittam, de az lh teszteket nem csináltam rendszeresen. Viszont előző honapban a doki nézte uh-n a peteérést és a 17.-napon volt.
Most majd jövő héten kiderül, hogy sikerült -e megtapadni avagy sem. ( természetesen semmit nem érzek ebből..)
Nekem világ életben 28 napos ciklusaim voltak 10, max.11 napos luterális fázissal. Legelőször ikrekkel, 2 évvel később egy babával lettem terhes.
A 10-11 nap nem okvetlenül kevés. A 9 napnál rövidebb luterális fázis szokott valami gondot jelenti. Sok sikert!
Kedves utolsó válaszadó, nagyon köszönöm a megnyugtató válaszodat!
Remélem nekünk is elég lesz a 12nap)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!