PCOS-ok nektek mivel sikerült teherbeesni? Diétázom,
mozgok, szedem a Metet, Clostyt is most kezdtem! Bejött ez
vkinek? Túlsúlyom nincsen, fogynom nem kell, de már
nagyon szestnénk Babát!
Hormonjaid hogy állnak? Inzulin? cukor? Mesélj picit!
Én még a folyamat elején tartok, fogynom kell, és az inzulinom lenyomni. De én is betartok minden szót, amit a dokik kiejtenek a szájukon. Reménykedjünk a mielőbbi sikerben! :)
2012. máj. 16. 14:39
2/17 A kérdező kommentje:
Progeszteronom volt nagyon alacsony,alig változott vmit a ciklus különböző napjain!Azt mondta a dokim hogy ez annak a jele,hogy nincsen peteérésem,ezért kapta a clostyt.A többi eredményem jó volt,cukrom jó,inzulinom magam kicsit,arra kaptam a Metet!Fogynom nem kell,annyit mondott az orvos hogy táplálkozzak egészségesen ha lehet és sportoljak továbbra is!1 hét és mehetek Uh-ra,az lesz a 14dik nap,de márolyan türelmetlen vagyok!Remélem neked is mielőbb sikerül a Baba!
barátcserje :) elso babanal azt szedtem, a masodiknal semmit, spontan osszejott az elso honapban.
szedj multivitamint, es folsavat (vagy a ketto helyett terhesvitamint)
2012. máj. 16. 14:50
én sovány vagyok, a sima met nem segített, csak a kombinált gyógyszer (nálam eucreas). 8 hónap után sikerült. Closty nem hatott, bár egész életemben nem volt mensim, és súlyos IR-rel indultam. Sok sikert!
2012. máj. 16. 18:14
5/17 Viki840804 válasza:
Nekem 7éve mondták hogy petefészek cisztám van , és most vagyok a 3. nem tervezett babával várandós :)
Pedig most már csak fél évente volt menszim. Spirált januárba levetettem és már itt is a baba .
2012. máj. 18. 16:43
Nekem a cukrom jó volt, a éhgyomri és a terheléses is. Sok kicsi ciszta+nem volt peteérés. Az első clostys hónapban összejött a baba.
Neked baj van a cukroddal vagy inzulinnal? Mert gondolom ha nem kell fogynod, akkor a Met-et csak arra kaphattad.
2012. máj. 19. 06:01
7/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok a Babához Nektek,a cukrom nekem is jó,az inzulinra kaptam a Metet!Szerdán megyek 14.dik napi UH-ra,ott kiderül hogy lettek e szép tüszőim!:)
Mióta tartod a hármas kezelést?
2012. máj. 22. 13:19
9/17 A kérdező kommentje:
kb 2 hónapja mióta kiderült a PCOS!A gyógyszereket meg 1 hónapja szedem!Holnap megyek Uh-ra,remélem lesznek szép tüszőim!:)
Hasonlók voltak a dolgaim mint neked, csak nekem nem jött be a Closty, mert elvékonyította a méhnyálkahártyám. Az első körben 4 tüszőm érett, azt mondta a dokim, ebből egy vagy 2 baba tuti hogy lesz, ha kibírom, várjak még 4 hétig, és mehetek vissza szívhangot hallgatni. Gondolhatod hogy mekkora csalódás volt, hogy nem lett belőle semmi. Szóval óvatosan éld bele magad, még a tüszők is csak 25% -ot jelentenek a teherbeesésre az adott hónapban. Én új dokitól új gyógyszert fogok kapni a stimuláláshoz, úgyhogy mi még mindíg csak reménykedünk. Azért sok sikert, volt barátnőm akinek elsőre sikerült így is! Zebrásodást!
2012. máj. 22. 16:16
Kapcsolódó kérdések: