Van olyan nő közöttünk akinek nem sikerült még teherbeesni?
hat azt mondjak h.nem kell annyira stresszelni a babán es sikerulni fog.
Hat nem tudom h.tudja valaki nyugodtan varni mig teherbeesik.
En is eleg kesz vagyok mar...miatta
Szia!Én 5 éve várok a babára!!!:(Elég nehéz,főleg úgy,hogy a családban sorban érkeznek a babák! De nem adom fel!Valami oka biztos van,hogy eddig várat magára.
Te mióta szeretnél babát?
Hát bár én még az elején vagyok,de én abszolút nem értem miért kell rajta görcsölni!
Persze aki már évek óta próbálkozik megértem és sajnálom is!Biztos nem lehet egyszerű!:(
Mi 3-4 hónapja próbálkozunk,de engem egyáltalán nem visel meg!Semmi extrát nem csinálok,csak teázok és görbézek!Ennél többet egyenlőre nem is vagyok hajlandó megtenni!A görbe engem megnyugtat,vagyis,nem hagy stresszelni,mert hát peteérés előtt miért is izguljak,peteérés után meg még mindig van 1,5-2 hetem!Amég nem görbéztem,nem tudtam mikor van pé-m,na akkor mensi környékén jön a frász hogy késik?Ha igen,miért?Ha nem baba miért nem jön meg?stb stb stb
De így hogy látom mikor mi van,így én feleslegesnek tartom a rágörcsölést!Nincs értelme!Ezt egy csodának kell megélni,nyugodtan,boldogan!Nem habzó szájjal,hajtépés közepette!:)Bocsi ha bután írtam le,de érts mire gondolok!:)
Viszont én nem várnék a dokival egy évet,ha ne adj isten nem jönne össze!Szerintem fél évnél elmennék kivizsgáltatnám magam!
Talán ami félelmem az az,hogy évekig kell majd próbálkozni...de ezen még nagyon ráérek rágódni!:)
Mielőbbi babázást kívánok mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!